Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Bili Verbatim i ja danas u Maricu, probali Albert lee strata fina gitara, izrada je odlicna, svira se kao san. Ima lep dubok zvuk neck magneta, bas kao sto ja volEm i polu prangijatik u bridzu. Samo 1 stvar dosta kvati utisak, a to su aktivni magneti na kojima koliko god tiho da sviras uvek ima nekog pocjacanja i nikada nije dovoljno tiho. Probasmo i Schecter neki sa bigsbijem, nak', previse autputa za takav tip gitare i nekako deluje kao da je nedorecena, a i setup je bio los. I moja apsolutna zvezda dana, Verbatimu se nesto nije dojmila kao meni Schecter Solo Special See-Thru Cherry finis. Mahagoni, simor dankan dizajn Hum-P90 magneti, set-in nek, rozvud... JAM! Bridz magnet dobro definisan, fine midlove ima, jako slatki visoki, ne preterano glasan. U necku P90 odlican! Stacked je, tj. ima 2 coila pa moze da se dobije i hum-canceling zvuk. Nisam pre nikada svirao p90, a koliko vidim ovaj i nije neki top notch, gledao sam po tjubu ono i dosta mi se svideo zvuk, ali sada strat definitivno ima konkurenciju po pitanju nabavke nove gitare 

Verujem da je dobra Albertova gitara,ali me je njen izgled uvek uzasavao,kao da je sekirom oblikovana

Hahahahha, aa jes' kockasta malo. Uzivo je malo prirodnija doduse, ali djene djene to, upropastise gitaru sa aktivom, greota... 

sunburst je dodzadzan sa tortoise shell pickguardom, meni su sve te veri drazesne djitre Ernie Ball Music Man, i ove nove sa humovima 

Marleaux Consat 4

s s strašno lep
Stalker wrote:s s strašno lep

Bass, moram dodati.

Mrzim te, Solomone

[quote="Solomon"]Marleaux Consat 4
j...te kako je ovo lepa gitara. dugo nisam video nesto skladnije i lepse dizajnirano

j...te kako je ovo lepa gitara. dugo nisam video nesto skladnije i lepse dizajnirano
Jbg, ja moram konstatovati da mi je vizuelno jako neprivlacna. Ne sumnjam da je dobar insturment.
- johnny_b_good

Ovo cu morati da probam kod druga. Kupio za 50 evra. Galson SG made in Japan

- mislim_stvarno

V
V
V

gas nikad jace nije napadao
pojacalo radi genijalno. Zaravo, samo pojacalo mi nije upola zanimljivo koliko njegovo isf dugme. Kako zelim taj potenciometar. Marshal strana zvuci prosto savrseno, ova americka strana me nije nesto ocarala (mada, nikad ni nisam preterano balio za njima), ali zato, kad se postavi negde oko polovine, mozda malo jace na amerikansku stranu... ahhhhhhhh.... joooooooooooooooooojjj.... uhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... to je to sto ja volem... aaaaaaaaaaaaaaaaa... mogu da se zakkujem do prekosutra i uzivam u heavy tonovima i pinch harmonicima.... aaaaaaaaaaaa........ mada, mozda je bilo manje gaina nego sto sam ocekivao, a mozda ga je samo trebalo otpanjiti...

Ibanez ko ibanez

i da, naravno, kakav fail sto se mene tice sa ovim crvenim inlayima...

pojacalo je genijalno, i mogu da zamislim koliko bi bolji trip bio da je kroz neki veci kabinet islo i sa nekim zicama normalne debljine (10-52 u e ili d

inace, ja sam tek sad cuo to puckanje i krckanje u onoj ozlogasenoj gluvoj sobi

PS ne, jos nista od ltd ec gitara nisu dobili,

nisam bas neki gitarista, ali svidjele mi se na izgled pa reko ajde malo da ih mucim

i jedan bejs

samo 3.5 k evara ....

i jedan bejs

samo 3.5 k evara ....

- mislim_stvarno
svidele ti se te na izgled?

ma bigsby htio da probam