Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Rax13
MF veteran

Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)

Post by Rax13 » 01 Apr 2011, 23:59

Bili Verbatim i ja danas u Maricu, probali Albert lee strata fina gitara, izrada je odlicna, svira se kao san. Ima lep dubok zvuk neck magneta, bas kao sto ja volEm i polu prangijatik u bridzu. Samo 1 stvar dosta kvati utisak, a to su aktivni magneti na kojima koliko god tiho da sviras uvek ima nekog pocjacanja i nikada nije dovoljno tiho. Probasmo i Schecter neki sa bigsbijem, nak', previse autputa za takav tip gitare i nekako deluje kao da je nedorecena, a i setup je bio los. I moja apsolutna zvezda dana, Verbatimu se nesto nije dojmila kao meni Schecter Solo Special See-Thru Cherry finis. Mahagoni, simor dankan dizajn Hum-P90 magneti, set-in nek, rozvud... JAM! Bridz magnet dobro definisan, fine midlove ima, jako slatki visoki, ne preterano glasan. U necku P90 odlican! Stacked je, tj. ima 2 coila pa moze da se dobije i hum-canceling zvuk. Nisam pre nikada svirao p90, a koliko vidim ovaj i nije neki top notch, gledao sam po tjubu ono i dosta mi se svideo zvuk, ali sada strat definitivno ima konkurenciju po pitanju nabavke nove gitare :)

Vaske023

Post by Vaske023 » 02 Apr 2011, 00:09

Verujem da je dobra Albertova gitara,ali me je njen izgled uvek uzasavao,kao da je sekirom oblikovana :D
Image

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 02 Apr 2011, 00:13

Hahahahha, aa jes' kockasta malo. Uzivo je malo prirodnija doduse, ali djene djene to, upropastise gitaru sa aktivom, greota... :D

dweezil

Post by dweezil » 06 Apr 2011, 09:55

sunburst je dodzadzan sa tortoise shell pickguardom, meni su sve te veri drazesne djitre Ernie Ball Music Man, i ove nove sa humovima :bambi:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 17 May 2011, 20:02

Marleaux Consat 4 :)
Image
Image

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 18 May 2011, 00:48

s s strašno lep

MetalFunk

Post by MetalFunk » 18 May 2011, 00:59

Stalker wrote:s s strašno lep
:1:
Bass, moram dodati. :mrgreen:

Flealip

Post by Flealip » 18 May 2011, 09:45

Mrzim te, Solomone :grummel_2:

:ziveli:

oboss

Post by oboss » 18 May 2011, 10:38

[quote="Solomon"]Marleaux Consat 4 :)

j...te kako je ovo lepa gitara. dugo nisam video nesto skladnije i lepse dizajnirano

MUzzY

Post by MUzzY » 23 May 2011, 20:41

Jbg, ja moram konstatovati da mi je vizuelno jako neprivlacna. Ne sumnjam da je dobar insturment.

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 25 May 2011, 22:07

Image
Ovo cu morati da probam kod druga. Kupio za 50 evra. Galson SG made in Japan :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 27 May 2011, 16:16

Image
V
V
V
Image

gas nikad jace nije napadao

pojacalo radi genijalno. Zaravo, samo pojacalo mi nije upola zanimljivo koliko njegovo isf dugme. Kako zelim taj potenciometar. Marshal strana zvuci prosto savrseno, ova americka strana me nije nesto ocarala (mada, nikad ni nisam preterano balio za njima), ali zato, kad se postavi negde oko polovine, mozda malo jace na amerikansku stranu... ahhhhhhhh.... joooooooooooooooooojjj.... uhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... to je to sto ja volem... aaaaaaaaaaaaaaaaa... mogu da se zakkujem do prekosutra i uzivam u heavy tonovima i pinch harmonicima.... aaaaaaaaaaaa........ mada, mozda je bilo manje gaina nego sto sam ocekivao, a mozda ga je samo trebalo otpanjiti... :D ocekivao sam da ce biti problem dobiti neke od zvukova sa youtubete, ali neeeeeeeeeeeeeeeeeee... pojacalo zvuci u najmanju ruku jednako dobro, a nisam vise od 30sec namestao ton...

Ibanez ko ibanez :lol: , ali ipak, ovaj je mnogo zanimljiviji od svih sto sam do sada svirao, mada, mnogo su ga sjebali onim prekuvanim spagetama sto su razvukli preko fretborda... :grummel_2: dal' su devetkke, dal' manje... jbm li ga... zvuci jadno, mada blackstar izvlaci stvar, neverovatno... Vrat je udoban kao na mom dinky-u, sto me je prijatno iznenadilo, i maple bord isto izgleda odlicno, ali zice... :grummel_2: dzaba dobri magneti, kad nemaju sta uvatit'... pozicije 2 i 4 su jadne i tanjusne i praskave i nikakve i uzasne...
i da, naravno, kakav fail sto se mene tice sa ovim crvenim inlayima... :grummel_2:

pojacalo je genijalno, i mogu da zamislim koliko bi bolji trip bio da je kroz neki veci kabinet islo i sa nekim zicama normalne debljine (10-52 u e ili d :mrgreen: )... aaaaaaaaaaaaaaaaaa... puci ce mi glava od razmisljanja u tom pravcu........... hocuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pojacalo............ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

inace, ja sam tek sad cuo to puckanje i krckanje u onoj ozlogasenoj gluvoj sobi :hide:

PS ne, jos nista od ltd ec gitara nisu dobili, :( ali jesu esp eclipse, i to 3 komada, jedan je silverburst, i dva crna ako se dobro secam (jedan vintage black drugi trans black), sva tri sa emg magnetima...

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 01 Jun 2011, 17:33

nisam bas neki gitarista, ali svidjele mi se na izgled pa reko ajde malo da ih mucim :mrgreen:
ImageImage

i jedan bejs

Image

samo 3.5 k evara .... ::ranting::

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 Jun 2011, 17:35

svidele ti se te na izgled? :?

:mrgreen: :ziveli:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 01 Jun 2011, 17:38

ma bigsby htio da probam :mrgreen:
Image

Post Reply