Kupovina opreme preko oglasa

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Margos

Re: Kupovina opreme preko oglasa

Post by Margos » 16 May 2011, 21:35

Pu mamu mu...da mi je sad 150 evra ::ranting::

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 16 May 2011, 21:41

S obzirom na broj poseta i starost oglasa, pomislio sam da postoji neka "kvaka"... :|

Vukica

Post by Vukica » 16 May 2011, 22:04

Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D ljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....

doyle777

Post by doyle777 » 16 May 2011, 22:06

Vukica wrote:Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D ljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....
lol

ApplePie

Post by ApplePie » 16 May 2011, 22:34

Vukica wrote:Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :D ljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....
Dakle ni mi većih gluposti odavno nismo čuli :D te da je INF bolji od Pearly Gatesa, ta da Kinez ždere Gibsona, te da su u nasi proučavali miksanje šarafa za dobijanje fantastičnog zvuka, da u ovoj zemlji ima jakih muzičara ... A za psihijatriju ce te nadam se moderatori informisati kome da se obratiš. Jednom ćeš naučiti na teži način da imaš veliki problem sa stavom, npr kad izadješ na loš glas kod ovdašnjih majstora. Do tada uživaj sa svojom gitaricom i moli boga da je ne prodaš nekom krupnijem liku sa kratkim fitiljem ...

P.S. Mravac :) :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 16 May 2011, 22:43

Ja ne vidim šta vam je čovek toliko skrivio (osim eto što je rekao da oni magneti toliko vrede), napljuvali ste i njega i gitaru,a niste je ni probali....s obzirom da je čovek naglasio da nije original Gibson, ima prave da traži pare koliko on misli da vredi, imam utisak da ovde nekad postuju isfrustrirani ljudi koji ceo dan vise po oglasima, i kukaju kad nešto njima ne odgovara....
počelo je kao upozorenje za razne prevare, a završilo se pljuvanjem po svakom oglasu koji se nama ne sviđa....

nemam pojma šta se to mene tiče, ali sam primetio da sam počeo polako da izbegavam ovu temu, iako je ranije bila jedna od korisnijih...

Milos87design

Post by Milos87design » 16 May 2011, 22:46

Dal' je Gibson ili nije, ili je Fender ili Esp nije ni bitno, jer vas to ne cini boljim muzicarem (ne kazem da bolja oprema ne pomaze u napredovanju) ukoliko samo gledate u logo te gitare a ne uzimate je u ruke i ne svirate, jer vreme trosite na prepucavanje i ubedjivanje na forumu. Poenta nije u opremi nego u muzici koji pravite. U zdravlje! :ziveli:

LifelessDead

Post by LifelessDead » 16 May 2011, 22:59

gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...

ApplePie

Post by ApplePie » 16 May 2011, 23:10

Mrzi me da kopam po netu ali ubedjen sam da sam takvu kopiju negde već video ...

http://www.aliexpress.com/product-fm/44 ... alers.html

Poenta ove teme i jeste da upozori na pokušaje prevare od strane slatkorečivih prodavaca. Baš zbog toga sam i reagovao. Ovakvi oglasi gde klinci puknu cenu za kineza stvaraju nepoverenje kod kupaca. I šta ako ja sutra postavim svoj oglas na sajt gde se nalaze samo "lažnjaci po paprenim cenama" ? Prodajete li nešto na KP ? Jeste li probali skoro da prodate stratokastera ?

Druga stvar koja nema veze sa temom je svirka .. dobar instrument ne mora da bude skup. Skup ne znači i da je dobar. Ali dobre svirke nema bez dobrog instrumenta.. to tvrdim i mogu da potkrepim ali u nekoj drugoj temi. ajd :ziveli:

umart

Post by umart » 16 May 2011, 23:16

sirac-šunka wrote:Malo da skrenem temu...

Zašto niko nije do sada pazario ovo :
http://www.kupujemprodajem.com/Marshall ... -oglas.htm
namecu se nekolika moguca pojasnjenja,da je preveliko,pretesko i sl,staro i poprilicno opskurno,ako je sve ok sa tim pojacalom.ja prvi sam bio zainteresovan(i dalje sam) ali jednostavno ne znam sta bi sa njim.preveliko za kucu,preglomazno za sekavinu po probama i svirkama,a i uvijek sam bio sminker i za stage 'ocu half stack bar. :mrgreen:

kontam da bi za nekog ko ima svoj prostor za vjezbu i voli marshall ton ovo bila ultra dobra pazarina,ako je ovaj komad u ok stanju.ja sam svirao davno isti model,samo mi se cini da je panel bio druge boje (mislim da je to obiljezje perioda) i zakiva pojacalo.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 16 May 2011, 23:18

LifelessDead wrote:gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...

Image

:ziveli: :wink: :XD:

doyle777

Post by doyle777 » 16 May 2011, 23:21

dejankuki wrote:
LifelessDead wrote:gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...
Spoiler:
Image

:ziveli: :wink: :XD:
:XD:
Zasto ovaj poster nije u Vicevi i smesne slike? :mrgreen:

P.S. Mada je odlicno posluzio u ovoj situaciji... :XD:

EDIT: Aha, sad jeste... :ziveli:

Stanko

Post by Stanko » 16 May 2011, 23:27

ApplePie wrote:Mrzi me da kopam po netu ali ubedjen sam da sam takvu kopiju negde već video ...

http://www.aliexpress.com/product-fm/44 ... alers.html

Poenta ove teme i jeste da upozori na pokušaje prevare od strane slatkorečivih prodavaca. Baš zbog toga sam i reagovao. Ovakvi oglasi gde klinci puknu cenu za kineza stvaraju nepoverenje kod kupaca. I šta ako ja sutra postavim svoj oglas na sajt gde se nalaze samo "lažnjaci po paprenim cenama" ? Prodajete li nešto na KP ? Jeste li probali skoro da prodate stratokastera ?

Druga stvar koja nema veze sa temom je svirka .. dobar instrument ne mora da bude skup. Skup ne znači i da je dobar. Ali dobre svirke nema bez dobrog instrumenta.. to tvrdim i mogu da potkrepim ali u nekoj drugoj temi. ajd :ziveli:
Zasto smo digli frku? Zato sto ono nije videlo hand made custom gitare, evo gospon PitaOdJabuka lepo i nasao :ziveli: :ziveli:

Jednostavno to ubija poverenje ljudima, i srozava njihovo delo i posao, a nema nista lepse nego stvarati, jos gitare bato! To je maltene dream job - pravis nesto cime se stvara umetnost, i cije je stvaranje za tebe umetnost. I onda na kraju ne mozes da zivis od toga jer se ljudi boje da prodajes kinesku gitaru sa magneti cetvrte generacije...

<sigh>

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 16 May 2011, 23:46

nije to jedini slučaj, kao onda za onog SG-a iz Inđije kada je neko rekao da je pukao vrat, pa sad čovek ima problema da je proda.... ovde se lako napljuje nešto, a posle se teško promeni... :)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 17 May 2011, 00:32

Eh, sad, pa nije to baš ista situacija... No dobro, da menjamo predmet rasprave, rečeno je sve što je moglo da se kaže...

Locked