Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Pu mamu mu...da mi je sad 150 evra 

- sirac-šunka
- vragolan
S obzirom na broj poseta i starost oglasa, pomislio sam da postoji neka "kvaka"... 

Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
ljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....

lolVukica wrote:Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....
Dakle ni mi većih gluposti odavno nismo čuliVukica wrote:Haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haljudi nemojte vise da me zasmejavate neki sa ovog foruma su stvarno zreli za psihijatriju bez uvrede . Samo vi tvrdite sta hocete zabole me patka da se tako izrazim kada ste vec toliko umorni muka mi je vec ovog foruma i ljudi koji se prave da nesto znaju . 7-dmi put kazem dodji probaj gitaru pa onda komentarisi .. ali vecih gluposti nisam cuo u zivotu tako da lepo ste me nasmejali ....

P.S. Mravac

- Guitar_thrill
- MF veteran
Ja ne vidim šta vam je čovek toliko skrivio (osim eto što je rekao da oni magneti toliko vrede), napljuvali ste i njega i gitaru,a niste je ni probali....s obzirom da je čovek naglasio da nije original Gibson, ima prave da traži pare koliko on misli da vredi, imam utisak da ovde nekad postuju isfrustrirani ljudi koji ceo dan vise po oglasima, i kukaju kad nešto njima ne odgovara....
počelo je kao upozorenje za razne prevare, a završilo se pljuvanjem po svakom oglasu koji se nama ne sviđa....
nemam pojma šta se to mene tiče, ali sam primetio da sam počeo polako da izbegavam ovu temu, iako je ranije bila jedna od korisnijih...
počelo je kao upozorenje za razne prevare, a završilo se pljuvanjem po svakom oglasu koji se nama ne sviđa....
nemam pojma šta se to mene tiče, ali sam primetio da sam počeo polako da izbegavam ovu temu, iako je ranije bila jedna od korisnijih...
-
Dal' je Gibson ili nije, ili je Fender ili Esp nije ni bitno, jer vas to ne cini boljim muzicarem (ne kazem da bolja oprema ne pomaze u napredovanju) ukoliko samo gledate u logo te gitare a ne uzimate je u ruke i ne svirate, jer vreme trosite na prepucavanje i ubedjivanje na forumu. Poenta nije u opremi nego u muzici koji pravite. U zdravlje! 

- LifelessDead
gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...
Mrzi me da kopam po netu ali ubedjen sam da sam takvu kopiju negde već video ...
http://www.aliexpress.com/product-fm/44 ... alers.html
Poenta ove teme i jeste da upozori na pokušaje prevare od strane slatkorečivih prodavaca. Baš zbog toga sam i reagovao. Ovakvi oglasi gde klinci puknu cenu za kineza stvaraju nepoverenje kod kupaca. I šta ako ja sutra postavim svoj oglas na sajt gde se nalaze samo "lažnjaci po paprenim cenama" ? Prodajete li nešto na KP ? Jeste li probali skoro da prodate stratokastera ?
Druga stvar koja nema veze sa temom je svirka .. dobar instrument ne mora da bude skup. Skup ne znači i da je dobar. Ali dobre svirke nema bez dobrog instrumenta.. to tvrdim i mogu da potkrepim ali u nekoj drugoj temi. ajd
Poenta ove teme i jeste da upozori na pokušaje prevare od strane slatkorečivih prodavaca. Baš zbog toga sam i reagovao. Ovakvi oglasi gde klinci puknu cenu za kineza stvaraju nepoverenje kod kupaca. I šta ako ja sutra postavim svoj oglas na sajt gde se nalaze samo "lažnjaci po paprenim cenama" ? Prodajete li nešto na KP ? Jeste li probali skoro da prodate stratokastera ?
Druga stvar koja nema veze sa temom je svirka .. dobar instrument ne mora da bude skup. Skup ne znači i da je dobar. Ali dobre svirke nema bez dobrog instrumenta.. to tvrdim i mogu da potkrepim ali u nekoj drugoj temi. ajd

namecu se nekolika moguca pojasnjenja,da je preveliko,pretesko i sl,staro i poprilicno opskurno,ako je sve ok sa tim pojacalom.ja prvi sam bio zainteresovan(i dalje sam) ali jednostavno ne znam sta bi sa njim.preveliko za kucu,preglomazno za sekavinu po probama i svirkama,a i uvijek sam bio sminker i za stage 'ocu half stack bar.sirac-šunka wrote:Malo da skrenem temu...
Zašto niko nije do sada pazario ovo :
http://www.kupujemprodajem.com/Marshall ... -oglas.htm

kontam da bi za nekog ko ima svoj prostor za vjezbu i voli marshall ton ovo bila ultra dobra pazarina,ako je ovaj komad u ok stanju.ja sam svirao davno isti model,samo mi se cini da je panel bio druge boje (mislim da je to obiljezje perioda) i zakiva pojacalo.
LifelessDead wrote:gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...

dejankuki wrote:LifelessDead wrote:gde je ovde moderator da pocisti zadnjih nekoliko strana, digla se prasina oko jedne nebitne gitare, a takvih ima mali milion na oglasima...Spoiler:

Zasto ovaj poster nije u Vicevi i smesne slike?

P.S. Mada je odlicno posluzio u ovoj situaciji...

EDIT: Aha, sad jeste...

Zasto smo digli frku? Zato sto ono nije videlo hand made custom gitare, evo gospon PitaOdJabuka lepo i nasaoApplePie wrote:Mrzi me da kopam po netu ali ubedjen sam da sam takvu kopiju negde već video ...

Jednostavno to ubija poverenje ljudima, i srozava njihovo delo i posao, a nema nista lepse nego stvarati, jos gitare bato! To je maltene dream job - pravis nesto cime se stvara umetnost, i cije je stvaranje za tebe umetnost. I onda na kraju ne mozes da zivis od toga jer se ljudi boje da prodajes kinesku gitaru sa magneti cetvrte generacije...
<sigh>
- Guitar_thrill
- MF veteran
nije to jedini slučaj, kao onda za onog SG-a iz Inđije kada je neko rekao da je pukao vrat, pa sad čovek ima problema da je proda.... ovde se lako napljuje nešto, a posle se teško promeni... 

Eh, sad, pa nije to baš ista situacija... No dobro, da menjamo predmet rasprave, rečeno je sve što je moglo da se kaže...