DrGreenthumb wrote:Evo ga jos jedan strucnjak, ajme... A da malo svirite te instrumente, for a change?

DT je odlican

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
DrGreenthumb wrote:Evo ga jos jedan strucnjak, ajme... A da malo svirite te instrumente, for a change?
?Milos87design wrote:DrGreenthumb wrote:Evo ga jos jedan strucnjak, ajme... A da malo svirite te instrumente, for a change?![]()
DT je odlicanOni koji kazu da je lose ocigledno ne mogu da shvate to tehnicko savrsenstvo pre svega zbog svojih kompleksa!
Ono sto je moje iskustvo je da su DT pljuvali uglavnom ljudi koji ne znaju ni gitaru da drze kako treba...A sto se tice dizanja u nebesa pa i Cecu dizu u nebesaDuane wrote:?Milos87design wrote:DrGreenthumb wrote:Evo ga jos jedan strucnjak, ajme... A da malo svirite te instrumente, for a change?![]()
DT je odlicanOni koji kazu da je lose ocigledno ne mogu da shvate to tehnicko savrsenstvo pre svega zbog svojih kompleksa!
who gives a fuck about tehničko savršenstvo... što sinisake kaže - inženjere
počeo sam da rabim izraz inžinjerska muzika i naišao na sveopštu prihvaćenost od strane lokalne čeljadi... možda bih mogao neki dilindara eskejp plen da pustim da proslavim
ps. stoji da hejtujemo, ja se dobrim delom zajebavam, a pouzdano znam i za par kolega, al kapiram da to radimo samo zato što se drim tijaatar dizu u nebo..
ps2. bata kameni je jači od petručija i ima bolju tehniku
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest