Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Rax13
MF veteran

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Rax13 » 25 May 2011, 00:29

Ma to mi je vec u planu, samo ovde opstati i ustekati neku kintu zajeb gadan zna da bude :(

Al' dobro bez muke nema nauke, nesto ce se iskombinuje vec :)

oboss

Post by oboss » 25 May 2011, 00:30

Dersu Uzala wrote:Lizzardi su neki plemski znak jel, ovog naseg drugara sto pravi te djitre. Zena i dve kceri recimo, 'circle of life' se zove taj njegov fazon. Ne znam kako mu je bas to palo na pamet, nisam pito.
hvala na pojasnjenju
Dersu Uzala wrote:A top je flamed Koa, samo nije lakiran. Bare wood, pa je samo waxed.
mnogo mi se djasvi koa, ima neku posebnu pricu. kao sarena je a nije fensi .uf..jizz

Hotstepper

Post by Hotstepper » 25 May 2011, 00:30

(to ako budesh mogao da imash unuke... tj. ako ne navuchesh neki paket PPB isprobavajuci sve te lepote, a kontam, nije lako susdrzhati se) 8)

Haralampije

Post by Haralampije » 25 May 2011, 00:34

Rax13 wrote:Preselite se drugar i ti u Serbiju, sve ce vam biti obezbedjeno :D

Vec zamisljam rad u Srbiji..
vec uradjene-sranje,sranje,odvratna je,ne bi je tako ni grabuljom,ma evo ti 150 evra za ovu,sugava je,kopija je,sranje,ne valja,jao lepa je,al mi se ovo ne svidja,Mirko je bolji.....napravi ti meni strata,lp,tele,ovo-ono,'ocu to i to,da ima ovo,da ima ono,da bude vrhunska,sve tip-top,evo 200 evra.'ocu '59q za 500 evra...

6 meseci kasnije
Image

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 25 May 2011, 00:43

Haralampije wrote:
Rax13 wrote:Preselite se drugar i ti u Serbiju, sve ce vam biti obezbedjeno :D

Vec zamisljam rad u Srbiji..
vec uradjene-sranje,sranje,odvratna je,ne bi je tako ni grabuljom,ma evo ti 150 evra za ovu,sugava je,kopija je,sranje,ne valja,jao lepa je,al mi se ovo ne svidja,Mirko je bolji.....napravi ti meni strata,lp,tele,ovo-ono,'ocu to i to,da ima ovo,da ima ono,da bude vrhunska,sve tip-top,evo 200 evra.'ocu '59q za 500 evra...

6 meseci kasnije
Image
http://www.youtube.com/watch?v=O9sBpQpG ... re=related
Hotstepper wrote:(to ako budesh mogao da imash unuke... tj. ako ne navuchesh neki paket PPB isprobavajuci sve te lepote, a kontam, nije lako susdrzhati se) 8)
Kakvi lako, raspao bih se sa osmehom na licu :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 May 2011, 01:09

Svidza mu se ova boja, kaze on, slaze mu se uz brke junacke. Sve pare otisle na farbu, nije se imalo za pragove. Snaso se starina anyway.

Image

Mala krizaljka, zagonetka a bogami i ukrstene reci, ovo je samo za graditelje (Miku, Nikolu, oBossa, duboko se izvinjavam svima koje izostavih). Naravoucenije, ne moras da satanizujes gitaru da bi odradio akust'ku varijantu. Zvucni otvor ide sa strane, mesto ozgo. Da vidis, radi. A stedi i kucni budzet.

Image

Kad se preselis na zapad, cesto te 'mala' smara sa zadnjeg sedista tvoga auta. Ovo ti je 'mala'. Znam, rugoba je, ima kod nas '100 puta lepsih zena'.

Image

Ta ista 'mala', u fazonu 'ostavi gitare jeb'le te gitare'.

Image

Nesto se tu kao pregleda kvalitet (Q&A) u OOUR-u Koreja. Znalacko oko ce spoznati i 'one druge' gitare na slici. Tyler-ovo. Mozda i MuZZy-jevo. Jer, to je ta fabrika u Koreji u kojoj se i te druge gitare prave. Medju nama. Ako vas neko pita, nemate pojma, negirajte svaku informaciju i sirite okolo dezinformacije :bambi: .

Image

Neka moja dva prijatelja sa nekom dvojicom njihovih poznanika nesto spletkare.

Image

Neki moji poznanici, tako reci prijatelji. Ovaj desno se przi da je nekakvi majstor za izradu gitara, ovaj mali levo satro kao svira nesto, a ovaj matori u sredini je posebno tuzna prica. One se lozi da mota magnete.

Image

Ovaj tip mi je imenjak, a i kul je lik. Pravi i on neke gitare, svasta je on tu nesto skontao u proteklih 25-30 godina.

Image

Neki moji poznanici, takoreci prijatelji, ga nesto tupe.

Image

'Ako Shaq uhvati loptu sa obe ruke, ovaaako, mislim da ce mu bolje ici slobodna bacanja' .

Image
Last edited by Dersu Uzala on 25 May 2011, 01:17, edited 2 times in total.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 25 May 2011, 01:14

Daj ti od ove rugobe jos koju, da se zgrazavamo... :mrgreen:

Haralampije

Post by Haralampije » 25 May 2011, 01:18

Dersu Uzala wrote:Kad se preselis na zapad, cesto te 'mala' smara sa zadnjeg sedista tvoga auta. Ovo ti je 'mala'. Znam, rugoba je, ima kod nas '100 puta lepsih zena'.

Image

Ta ista 'mala', u fazonu 'ostavi gitare jeb'le te gitare'.

Image
nego 'bes ove glupe gitare,malu Lindzi zelim,ako ima frajera,sredi ga...il' ga drzi u podrumu dok ne dodjem.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 May 2011, 01:21

Maloj Lindzi je na zadnjem sedistu tvoga auta jezivo dosadno pored muskaraca koji ga drve oko gitara. Ona je zena od akcije.

Image

Haralampije

Post by Haralampije » 25 May 2011, 01:33

'oce akciju?ok,I'm in.
Gitare zbogom.:)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 May 2011, 01:39

You're game?

She'll be glad to hear it, for sure. Koja zena ne voli 'izazivaca' za titulu najveceg stud-a, da ne kazem 'pastuva'?

Samo, pripazi se :ziveli: . Njena atleCka forma nije za poCenjivanje. She could kill you...with sex. :grummel_2:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 May 2011, 02:01

Dersu Uzala wrote:Lizzardi su neki plemski znak jel...
Htedoh da kazem plemenski (tribal), ne plemicki (noble). :mrgreen:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 25 May 2011, 02:10

Onda se mora bildati™ da bi se preživelo 8)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 25 May 2011, 02:18

Ako se dobija to uz gitaru Dersu, ja cu odma da porucim dve tri gitare, pravim harem (gitara) pa da se ima :XD: :mrgreen: :ziveli:

Ontopic:
Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 May 2011, 02:18

oboss wrote:...mnogo mi se djasvi koa, ima neku posebnu pricu. kao sarena je a nije fensi .uf....
Pa nisi, ovaj nisi jedini havajac Kahuna u dusi zemljace. To ti je inace nji'ovo drvo. Fenomenalna je historija Havaja, skoro su me edukovali ovi biolozi sa televizora.

Elem, nemam ovde sad slike, tj ne mogu da nadzem, neke nove Koe na koju ces da odlepis (flamed Koa do bola, izgleda ko flamed/rebrasti javor a koa :mrgreen: )

Ali evo neki metuzalemski momenti, neke druge koa djitre. Di ne bi vol'o, mislim se ja?

Image

Image

Image

Image

Rekoh pre vise puta, bilo bi sjajno da vi momci imate sve to na lageru, pa ono, kad priprete ovi satro znalci sa zapada, 'odi pile da se kresemo'.

Matchup, 101. Na zalost, to sve kosta, i kod nas gu nema. :!:

Post Reply