Al' dobro bez muke nema nauke, nesto ce se iskombinuje vec

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
hvala na pojasnjenjuDersu Uzala wrote:Lizzardi su neki plemski znak jel, ovog naseg drugara sto pravi te djitre. Zena i dve kceri recimo, 'circle of life' se zove taj njegov fazon. Ne znam kako mu je bas to palo na pamet, nisam pito.
mnogo mi se djasvi koa, ima neku posebnu pricu. kao sarena je a nije fensi .uf..jizzDersu Uzala wrote:A top je flamed Koa, samo nije lakiran. Bare wood, pa je samo waxed.
Rax13 wrote:Preselite se drugar i ti u Serbiju, sve ce vam biti obezbedjeno
http://www.youtube.com/watch?v=O9sBpQpG ... re=relatedHaralampije wrote:Rax13 wrote:Preselite se drugar i ti u Serbiju, sve ce vam biti obezbedjeno
Vec zamisljam rad u Srbiji..
vec uradjene-sranje,sranje,odvratna je,ne bi je tako ni grabuljom,ma evo ti 150 evra za ovu,sugava je,kopija je,sranje,ne valja,jao lepa je,al mi se ovo ne svidja,Mirko je bolji.....napravi ti meni strata,lp,tele,ovo-ono,'ocu to i to,da ima ovo,da ima ono,da bude vrhunska,sve tip-top,evo 200 evra.'ocu '59q za 500 evra...
6 meseci kasnije
Kakvi lako, raspao bih se sa osmehom na licuHotstepper wrote:(to ako budesh mogao da imash unuke... tj. ako ne navuchesh neki paket PPB isprobavajuci sve te lepote, a kontam, nije lako susdrzhati se)
nego 'bes ove glupe gitare,malu Lindzi zelim,ako ima frajera,sredi ga...il' ga drzi u podrumu dok ne dodjem.Dersu Uzala wrote:Kad se preselis na zapad, cesto te 'mala' smara sa zadnjeg sedista tvoga auta. Ovo ti je 'mala'. Znam, rugoba je, ima kod nas '100 puta lepsih zena'.
Ta ista 'mala', u fazonu 'ostavi gitare jeb'le te gitare'.
Htedoh da kazem plemenski (tribal), ne plemicki (noble).Dersu Uzala wrote:Lizzardi su neki plemski znak jel...
Pa nisi, ovaj nisi jedini havajac Kahuna u dusi zemljace. To ti je inace nji'ovo drvo. Fenomenalna je historija Havaja, skoro su me edukovali ovi biolozi sa televizora.oboss wrote:...mnogo mi se djasvi koa, ima neku posebnu pricu. kao sarena je a nije fensi .uf....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests