Ovu pedalu sam napravio kao maturski rad pre 2 godine otprilike, dok još nisam imao svoju električnu gitaru i imalo veze o vrstama distorzija/efektima koji postoje. Ortak, kupivši gitaru (Ibanez GAX30), za koju nije imao strpljenja da uci da svira, dao je meni na zajam jer su akustare počele da mi bivaju dosadne. Tako da sam sa ono malo prakse iz škole i željom da na jadan i relativno jeftin način dođem do neke distorzije, rešio da napravim svoju... koja nikad nije proradila u potpunosti...
Šemu sam skinuo sa GM artsa http://www.gmarts.org/index.php?go=217 koja mi se činila jednostavna, sa nekim zanimljivim karakteristikama...

Neko vreme je radila na klinu, dok moje elektrotehničarsko iskustvo nije došlo do izražaja i dok lemovi nisu popucali.

E sad...zanima me da li može neko po ovoj šemi da oceni da li ovo čudo uopšte može da radi? ...jer imam želju da ga odradim ponovo, from scratch!
U početku sam mislio da je problem u povezivanju, a tek kasnije se i ovoga setim: u kelcu nisu imali ove tranzistore BC549 jer se kao ne proizvode, pa su mi kao zamenu dali BC547C, i umesto diode 1N4004 dali su mi 1N4007

A stvar koja me je najviše nervirala zbog svoje naizgled jednostavnosti je kako povezati INPUT i OUTPUT s obzirom da se na ulazu iskorišćavaju sva 3 "džeka" a na izlazu samo 2?

Svaka pomoć je dobrodošla!