Telo gitare ne znam koje je (kada sam nosio kod majstora žana, da mi napravi vrat on mi je i rekao, jova, javor, tako nesto, bas se ne razumem u drvo a i ne secam se sta mi je rekao), nije od skvajera sigurno, uporedio sam ga sa mojim fender strat japancem 1988 ri62, totalno su identicni po velicini, mada ne znam kakve su rupe za pikapove, a da ga sad ne rasklapam. Staro je preko 25 godina. Vrat mi je takodje napravio Zan (srafi se sa 4 srafa u telo), kostao je 150 evra, bez civija (trenutno na njemu fender civije oko 50e sam ih platio), vrat stvarno vredi svaku paru, majstorski uradjen i sto je najbolje tako dobro lezi u ruci....magnete mi je prodao jedan decko koji je otisao u Kanadu, rekao mi je da su sa japanca (skvajer ili fender nisam siguran) onog trenutka kada sam ih cuo stvarno me nije interesovalo koji su, totalno je to bio zvuk koji mi je trebao....tremolo wilkinsonov, ima tu jos originalnih delica fendera, srafovi, vodjice zica....mnogo sam u nju ulozio kada sam bacio sve na papir, dodje mu negde oko 550-600e... sa njom sam i snimao i svirao, a ne volim da koristim fraze dobar komad i tako to blabla... mora da se cuje, nekome verovatno odgovara, nekome ne.Na njoj su 11tice zice, ja sam njih furao...gitara zvuci dobro, i u studiju, ne zuji ne susti i ubija na bini. A ovaj decko sto je ostavio ponudu od 250e je neko dete od 14 godina i totalno je bio neozbiljan...par dana me nesto mantao, posle se nije ni javljao i na kraju kada sam ga dobio, rekao mi je da je jos mlad i da ima vremena da odluci koju ce gitaru da kupi. ok, to postujem, ali ne i to sto je ostavio ponudu koju sam prihvatio, a onda iskulirao sve.....