Cortex wrote:Shto se tvojih pedal GAS aktivnosti tiche

brate...publiku boli kjurac shta ti koristish, a ponajvishe da li se tebi dopada taj zvuk ili ne.
Toga sam ja svestan, ali svi ste takođe svesni da jednostavno predstavlja zadovoljstvo da sviraš na dobrom zvuku, billo u sobi bilo na nastupu. Kad je nešto loše, jako teško možeš da razmišljaš o nečemu drugom osim da pizdiš kako je loš zvuk .

I naravno, verujem da kada svako iz benda da sve od sebe da izvuče maksimum iz svoje opreme (pored nabavke iste), onda je lakše (a i normalna je posledica) da i bend kao celina zvuči kako treba. Naravno, podrazumeva se da ljudi u tom bendu ipak znaju šta rade sa tim instrumentima.
Cortex wrote:A i suochimo se s tim, na tolikom pojachanju, u gomili instrumenata, sa raspomamljenom pevachicom zheljnom makar lokalne 3kdur slave, necesh ti ni chuti razliku izmedju chorusa digitalnog i analognog [ok analogni ce bolje da seche

]
Jbg, opet kažem, meni je bitno kakav je zvuk, a pitanje koliko izlazi a koliko ne, to je već druga problematika. Možda sam još uvek u tom stadijumu da mi nije svejedno na čemu sviram, i da uvek gledam da bude max dobro, u okviru mojih mogućnosti.
I, znam da nije napad, ali osećam potrebu da kažem za naš ženski vokal iz benda

- devojka je jedna od naj-ultra-profi-saradnika s kojim sam imao zadovoljstvo da sarađujem, i neverovatan čovek pre svega. Život i rad benda je neuporedivo lakši i lepši od kako je ona pristala da uđe u celu priču.
Cortex wrote:ono shto hocu da kazhem - meni je razumnije da imash 3-5 VRHUNSKIH pedala, od chijeg cesh zvuka svrshavati u svojoj sobi, ili dok budesh snimao autorski album u studiju jel, a za sve ostalo, da pokrijesh jednom sveobuhvatnom lako prenosivom varijantom, tipa bash taj line 6 M9 ili koji vec, ima ih milion.
Kao što rekoh, odustao sam od toga, i sad sam iskreno zadovoljan sa setupom, sa svakom pedalom ponaosob, if I might say so.

Naravno, sve je to podložno promenama, ali stvarno mislim da neko duže vreme neće biti nikakvih investicija što se toga tiče... Imam 3 drajva koja ću povremeno da rotiram kako mi dođe, i to je to.
Povremeno me spopadne trip oko kupovine procesora, nešto tipa TC Nova System, ili kao što je bio nalet GAS-a oko M9, ali kako dođe, tako i prođe trip.
Cortex wrote:I please nemoj da idesh na varijantu "i rasprodam sve pedale" nema bre narod za kondome, a kamoli da pokupuje sve nechije pedale, poslednju bi prodao za godinu i po od sad.

Ovo si u pravu 100%, i to je jedan od razloga zašto se nikad nisam ni upustio u takvu akciju.