Jesam, pedala je mnogo dobra, ali nemam mesta za nju!Solomon wrote:bolje su od metalzonejesi li probo EHX metal muff ?

Morao bih da pravim novi board.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jesam, pedala je mnogo dobra, ali nemam mesta za nju!Solomon wrote:bolje su od metalzonejesi li probo EHX metal muff ?
To je meni neshto mnogo... Ja sam to pakovanje od 6kom kupio za 270 dinara u NSu prodavnici elektro opreme... al mora se priznati do toliko i vrede..Solomoon wrote: ti sareni kablovi? to imas gde oces..oko 100 din komad..mislim da je pakovanje od 7 kom.
ja mislim da su ovo Stagg kablovi..sad ne znam koje si ti uzeo..al nisu ni ovi nesto extra..Hotstepper wrote:To je meni neshto mnogo... Ja sam to pakovanje od 6kom kupio za 270 dinara u NSu prodavnici elektro opreme... al mora se priznati do toliko i vrede..Solomoon wrote: ti sareni kablovi? to imas gde oces..oko 100 din komad..mislim da je pakovanje od 7 kom.
Mislim, ide signal kroz njih i chucesh gitaru u pojachalu, al podobrano su djubravi...
to cu da uzmem u razmatranje. video sam nesto dosta povoljno u lokalnoj radnji.Funkomat wrote:Za=ebite te kablice u boji. Kupite redovne L bananice, metar dobrog kabla i napravite kablice. Bolje dati malo vise para u pocetku nego vise puta menjati te usrane prefabrikovane kablove.
pa da..ovi jeftini stvaraju shum pomalo..ima dobrih dzekova da se uzme, ali treba se cimati da ti neko namesti kabal, posto vecinu ljudi kao npr. mene ne zanima uopste da se bakcem sa pravljenjem kablova ili bilo cega drugog vezanog za elektriku/elektroniku..muzicare obicno zanima sviranjeFunkomat wrote:Za=ebite te kablice u boji. Kupite redovne L bananice, metar dobrog kabla i napravite kablice. Bolje dati malo vise para u pocetku nego vise puta menjati te usrane prefabrikovane kablove.
Kill surf city wrote:edit: sta vredi uzimati od patch kablova? da mogu da posaljem ove sarene u penziju/rezervu?
Cortex wrote: Jedino mi na celoj slici nije jasan ovaj Rat, kako bre ljudi, kako...meni je to totalni shit od pedale. Chim ga je tolika raznina muzichara koristila mora da ima neke kvalitete, ali mene spoznaja istih neprestano mimoilazi..
joj drazesna slika, btw ta gitara ima sve sto joj treba od Gibsona a to su pearloid inlaysKill surf city wrote:Almost there![]()
Uzeo sam mdf za slikanje, pa ce ostati viska za pedalbord.Obzirom da je svetlo jadno, pa je takva ispala i fotka = Dr. Scientist RRR - ProCo Turbo Rat - Effector 13 TBD - Dunlop Rotovibe - Neunaber Wet Reverb.
edit: sta vredi uzimati od patch kablova? da mogu da posaljem ove sarene u penziju/rezervu?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests