On topic:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote: ...Rob Chappers...
Bez ljutnje, verovatno sam subjektivan, ali Miroslav T. je za Vlatka S. izmislio gitaru (što se može čuti i na ovom videu), ovo Vlatkovo trzavičasto štucanje po najlonkama meni samo kvari ono što M.T. već sam "zida" i to sa kakvim osećajem. Krajnju konfuziju kod mene izaziva to što Miroslav Tadić strašno liči na Vlatka Stefanovskog koji pa dosta liči (pogotovo sa ovim kačketom) na Jana Akermana...Solomoon wrote:sta toliko preuvelicavate Tocka..Vlatko S. je za njega izmislio gitaru![]()
[youtube]kyFwwIHw6nw&feature=related[/youtube]
Samo si realan.eg303 wrote:Solomoon wrote: Bez ljutnje, verovatno sam subjektivan, ali Miroslav T. je za Vlatka S. izmislio gitaru
bancika wrote:Uopste nisu rock-star fazon, pisanje po publici i slicno. Skroz down-to-earth "momcad".
Na srecu, Uca ne misli tako.eg303 wrote:...ali Miroslav T. je za Vlatka S. izmislio gitaru...
u pravu si sto se tice klasicne gitare..Tadic je ceo zivot u tome, ako se secam pre jedno 15 god je i proglasen za 100 najboljih klasicnih gitarista u nekom magazinu..Vlatko je svestraniji, i veci deo karijere je svirao elektricnu..jazz, rock, blues, avangarda, sta nije?eg303 wrote:Bez ljutnje, verovatno sam subjektivan, ali Miroslav T. je za Vlatka S. izmislio gitaru (što se može čuti i na ovom videu), ovo Vlatkovo trzavičasto štucanje po najlonkama meni samo kvari ono što M.T. već sam "zida" i to sa kakvim osećajem. Krajnju konfuziju kod mene izaziva to što Miroslav Tadić strašno liči na Vlatka Stefanovskog koji pa dosta liči (pogotovo sa ovim kačketom) na Jana Akermana...
A vezano za temu, verovatno onaj ko nije upoznao ljude o čijim karakterima piše slabo i zna šta o njima. Blejeći u jutjubove meni izgledaju OK likovi Fil Iks (strašno mi je drago da je čovek doživeo i zvaničnu promociju kroz Bon Žovi) i Džo Bonamasa.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest