Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nebojsak

Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume

Post by nebojsak » 30 Aug 2011, 13:20

Pa nije baš da sam trenutno u fazonu da je pazarim, ali u slučaju da je stvarno Mirkov rad, to bi trebalo ozbiljno razmatrati za ove smešne pare. Nije da sam u kupoprodajnom fazonu pa da mi smeta što nije original.

guv'nor

Post by guv'nor » 30 Aug 2011, 13:57

Mirko mi je spominjao tog SG-ja i onog Tom Anderson-a koji je jedno vreme stajao na KP. Oni koji poznaju Mirka znaju koliko stalno nalazi rupice & flekice u svom radu, ma koliko to u stvari bilo odlicno odradjeno, i koliko ne voli sam da hvali svoj rad, ali ono sto je on rekao o tom SG-ju je, parafraziram, "Jbga, to sam pravio pre dvadeset godina". :nixweiss:
Verovatno ta gitara sasvim dobro radi, njemu verovatno smeta par sitnica koje tada nije odradio kako treba, ali meni opasno bode oci onaj bridge humbucker sa 12 standardnih sraf-polepieces. Sa druge strane, samo 300 ajvara..... :cry:
customguitar wrote:jbg teb' je do zajebancije, postas slike sa zoofilijom, kako te nije sramota samo, ovde i deca mogu da zadju.....
:oops:

Mada, meni je stvarno vrh zamisao & ostvarena ideja - zavrsio sam sa nutovima od butnih kostiJU domacih zivotinja! :D

nebojsak

Post by nebojsak » 30 Aug 2011, 14:02

guv'nor wrote:ali meni opasno bode oci onaj bridge humbucker sa 12 standardnih sraf-polepieces
U kom smislu ti bode oči?

guv'nor

Post by guv'nor » 30 Aug 2011, 14:16

Nemam pojma, nekako su mi preveliki, mnogo strce, oba reda su podesiva... Ne secam se da sam ikada video tako nesto.
Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 30 Aug 2011, 14:24

Gosn Tasic je clan onog drugog muzickog foruma, pa mos da mu napises PP cenim.

nebojsak

Post by nebojsak » 30 Aug 2011, 14:25

Ma lakše mi da ga okrenem fonom ili da banem, nego teo samo da proverim da li je to njegovo.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 30 Aug 2011, 14:44

Hehe gleda Mirko i ovaj forum bash mi se zhalio na nas sa foruma ne znajuci da sam ja forumash :D

nebojsak

Post by nebojsak » 30 Aug 2011, 15:02

Je l srao po onom Korteksu? Potpuno ga razumem.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 30 Aug 2011, 18:53

U je otkud sad hejt po meni?

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 30 Aug 2011, 19:18

sto se zalio na nas forum? generalno je o njemu pozitivno misljenje ovde (osim dva-tri coveka)...

customguitar

Post by customguitar » 31 Aug 2011, 09:45

Nije se Mirko nista zalio u smislu "svi su pederi, kreteni i niko pojma nema" nego je covek rekao da NA OVOM forumu ljudi malo nerealno sagledavaju situaciju a NA ONOM (chuchim na oba pod istim nikom) su za nijansu realniji. I to je sve.
Nije on klinac da sere po nekome kad taj neko nije prisutan. Mada svi drugi seru po njemu kad njega nema ne znajuci da ga uvek neko u drustvu zna.
Znam ja jednog gitaristu zvucnog imena koji ide kod svih graditelja i kod svakog sere o onim drugima i tako u krug :)

Sto se tice forumaskog a bogami i offline drustva, i sam mogu to da kazem, sad sam imao omanju turneju po srbiji i hrvatskoj i generalno ljudi u srbiji zive u nekom bajkovitom svetu i sto se tice instrumenata i njihove izrade i prodaje i sviranja. u hrvatskoj su malo realniji u tom pogledu. na prste jedne ruke se mogu nabrojati ljudi koji KVALITETNO rade to o cemu pricaju online, ApplePie npr bolje radi negos to to hoce da prizna, orgazmirao sam kad sam video kako covek radi.....

I ako mislis da ce ti Mirko nesto reci ili precutati u ovisnosti da li ovoga ili onoga znas i da li jesi ili nisi na nekom forumu - grdno se varas. Koliko ja njega znam (a znam ga duuuugo) bole njega qrac sta ko misli, covek ce uvek reci sta on misli.

rock on

fric

Post by fric » 31 Aug 2011, 10:10

[quote=".u stvari, sve to izgleda ovako

Image[/quote]

koja poslastica za gey-eve koji prave gitare

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 31 Aug 2011, 10:12

Chovek je kralj. Meni je prosto rekao da ga smara to shto ovde na ovom forumu svako mozhe da sere bez ikakve kontrole [administracijo, Mirko vas ne voli] i da mu je na onom forumu od preko mnogo bolje. I ja se slazhem, visio sam malo na tom forumu i tamo chlanovima nije dozvooljeno da ispishu one-liner od kojeg im se dizhe tuks. Drushkane ili imash neshto da kazhesh da doprinesesh temi ili pali. Simple as that.

Bio sam bash juche do Mirka, pokupio Sg-a kome je shipka otishla u qrac i kad sam doneo gitaru kuci i zasvirao je jbt druga gitara. Odvalio je chovek kako ju je setovao, kida, rastura, med i mleko bre.
Takodje sam ga pitao za taj famozni SG koji bleji po oglasima kako bih preneo "drugaru" koji se interesuje, a taj neka se prepozna. Kazhe Mirko ne seca se uopshte gitare ne mozhe da kazhe ni od kog je drveta, niiiiishta nishta. Kazhe u medjuvremenu je napravio brdo gitara i zaista se ne seca nichega u vezi tog SG-a.
Takodje mi nisu jasne one opaske da je zadrt i namrgodjen lik, juche sam prichao sa chovekom sat vremena a drugi put me vidi u zhivotu.

customguitar

Post by customguitar » 31 Aug 2011, 12:09

Cortex wrote: Takodje mi nisu jasne one opaske da je zadrt i namrgodjen lik, juche sam prichao sa chovekom sat vremena a drugi put me vidi u zhivotu.
pa ja to isto pricam odavno, jos od vremena serbiancafe.com mada niko ne veruje.
al opet...oj srbijo medju ovcima u njivama :)

akd budes isao kod mirka treci put, prenesi mu pozdrave iz Rusije :)

dweezil

Post by dweezil » 31 Aug 2011, 21:48

customguitar wrote:Znam ja jednog gitaristu zvucnog imena koji ide kod svih graditelja i kod svakog sere o onim drugima i tako u krug :)
znam i ja neke majstore koji to rade

Post Reply