Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
Pa nije baš da sam trenutno u fazonu da je pazarim, ali u slučaju da je stvarno Mirkov rad, to bi trebalo ozbiljno razmatrati za ove smešne pare. Nije da sam u kupoprodajnom fazonu pa da mi smeta što nije original.
Mirko mi je spominjao tog SG-ja i onog Tom Anderson-a koji je jedno vreme stajao na KP. Oni koji poznaju Mirka znaju koliko stalno nalazi rupice & flekice u svom radu, ma koliko to u stvari bilo odlicno odradjeno, i koliko ne voli sam da hvali svoj rad, ali ono sto je on rekao o tom SG-ju je, parafraziram, "Jbga, to sam pravio pre dvadeset godina". 
Verovatno ta gitara sasvim dobro radi, njemu verovatno smeta par sitnica koje tada nije odradio kako treba, ali meni opasno bode oci onaj bridge humbucker sa 12 standardnih sraf-polepieces. Sa druge strane, samo 300 ajvara.....
Mada, meni je stvarno vrh zamisao & ostvarena ideja - zavrsio sam sa nutovima od butnih kostiJU domacih zivotinja!

Verovatno ta gitara sasvim dobro radi, njemu verovatno smeta par sitnica koje tada nije odradio kako treba, ali meni opasno bode oci onaj bridge humbucker sa 12 standardnih sraf-polepieces. Sa druge strane, samo 300 ajvara.....

customguitar wrote:jbg teb' je do zajebancije, postas slike sa zoofilijom, kako te nije sramota samo, ovde i deca mogu da zadju.....

Mada, meni je stvarno vrh zamisao & ostvarena ideja - zavrsio sam sa nutovima od butnih kostiJU domacih zivotinja!

U kom smislu ti bode oči?guv'nor wrote:ali meni opasno bode oci onaj bridge humbucker sa 12 standardnih sraf-polepieces
Nemam pojma, nekako su mi preveliki, mnogo strce, oba reda su podesiva... Ne secam se da sam ikada video tako nesto.

- Dersu Uzala
Gosn Tasic je clan onog drugog muzickog foruma, pa mos da mu napises PP cenim.
Ma lakše mi da ga okrenem fonom ili da banem, nego teo samo da proverim da li je to njegovo.
Hehe gleda Mirko i ovaj forum bash mi se zhalio na nas sa foruma ne znajuci da sam ja forumash 

Je l srao po onom Korteksu? Potpuno ga razumem.
U je otkud sad hejt po meni?
- mislim_stvarno
sto se zalio na nas forum? generalno je o njemu pozitivno misljenje ovde (osim dva-tri coveka)...
-
Nije se Mirko nista zalio u smislu "svi su pederi, kreteni i niko pojma nema" nego je covek rekao da NA OVOM forumu ljudi malo nerealno sagledavaju situaciju a NA ONOM (chuchim na oba pod istim nikom) su za nijansu realniji. I to je sve.
Nije on klinac da sere po nekome kad taj neko nije prisutan. Mada svi drugi seru po njemu kad njega nema ne znajuci da ga uvek neko u drustvu zna.
Znam ja jednog gitaristu zvucnog imena koji ide kod svih graditelja i kod svakog sere o onim drugima i tako u krug
Sto se tice forumaskog a bogami i offline drustva, i sam mogu to da kazem, sad sam imao omanju turneju po srbiji i hrvatskoj i generalno ljudi u srbiji zive u nekom bajkovitom svetu i sto se tice instrumenata i njihove izrade i prodaje i sviranja. u hrvatskoj su malo realniji u tom pogledu. na prste jedne ruke se mogu nabrojati ljudi koji KVALITETNO rade to o cemu pricaju online, ApplePie npr bolje radi negos to to hoce da prizna, orgazmirao sam kad sam video kako covek radi.....
I ako mislis da ce ti Mirko nesto reci ili precutati u ovisnosti da li ovoga ili onoga znas i da li jesi ili nisi na nekom forumu - grdno se varas. Koliko ja njega znam (a znam ga duuuugo) bole njega qrac sta ko misli, covek ce uvek reci sta on misli.
rock on
Nije on klinac da sere po nekome kad taj neko nije prisutan. Mada svi drugi seru po njemu kad njega nema ne znajuci da ga uvek neko u drustvu zna.
Znam ja jednog gitaristu zvucnog imena koji ide kod svih graditelja i kod svakog sere o onim drugima i tako u krug

Sto se tice forumaskog a bogami i offline drustva, i sam mogu to da kazem, sad sam imao omanju turneju po srbiji i hrvatskoj i generalno ljudi u srbiji zive u nekom bajkovitom svetu i sto se tice instrumenata i njihove izrade i prodaje i sviranja. u hrvatskoj su malo realniji u tom pogledu. na prste jedne ruke se mogu nabrojati ljudi koji KVALITETNO rade to o cemu pricaju online, ApplePie npr bolje radi negos to to hoce da prizna, orgazmirao sam kad sam video kako covek radi.....
I ako mislis da ce ti Mirko nesto reci ili precutati u ovisnosti da li ovoga ili onoga znas i da li jesi ili nisi na nekom forumu - grdno se varas. Koliko ja njega znam (a znam ga duuuugo) bole njega qrac sta ko misli, covek ce uvek reci sta on misli.
rock on
[quote=".u stvari, sve to izgleda ovako
[/quote]
koja poslastica za gey-eve koji prave gitare

koja poslastica za gey-eve koji prave gitare
Chovek je kralj. Meni je prosto rekao da ga smara to shto ovde na ovom forumu svako mozhe da sere bez ikakve kontrole [administracijo, Mirko vas ne voli] i da mu je na onom forumu od preko mnogo bolje. I ja se slazhem, visio sam malo na tom forumu i tamo chlanovima nije dozvooljeno da ispishu one-liner od kojeg im se dizhe tuks. Drushkane ili imash neshto da kazhesh da doprinesesh temi ili pali. Simple as that.
Bio sam bash juche do Mirka, pokupio Sg-a kome je shipka otishla u qrac i kad sam doneo gitaru kuci i zasvirao je jbt druga gitara. Odvalio je chovek kako ju je setovao, kida, rastura, med i mleko bre.
Takodje sam ga pitao za taj famozni SG koji bleji po oglasima kako bih preneo "drugaru" koji se interesuje, a taj neka se prepozna. Kazhe Mirko ne seca se uopshte gitare ne mozhe da kazhe ni od kog je drveta, niiiiishta nishta. Kazhe u medjuvremenu je napravio brdo gitara i zaista se ne seca nichega u vezi tog SG-a.
Takodje mi nisu jasne one opaske da je zadrt i namrgodjen lik, juche sam prichao sa chovekom sat vremena a drugi put me vidi u zhivotu.
Bio sam bash juche do Mirka, pokupio Sg-a kome je shipka otishla u qrac i kad sam doneo gitaru kuci i zasvirao je jbt druga gitara. Odvalio je chovek kako ju je setovao, kida, rastura, med i mleko bre.
Takodje sam ga pitao za taj famozni SG koji bleji po oglasima kako bih preneo "drugaru" koji se interesuje, a taj neka se prepozna. Kazhe Mirko ne seca se uopshte gitare ne mozhe da kazhe ni od kog je drveta, niiiiishta nishta. Kazhe u medjuvremenu je napravio brdo gitara i zaista se ne seca nichega u vezi tog SG-a.
Takodje mi nisu jasne one opaske da je zadrt i namrgodjen lik, juche sam prichao sa chovekom sat vremena a drugi put me vidi u zhivotu.
-
pa ja to isto pricam odavno, jos od vremena serbiancafe.com mada niko ne veruje.Cortex wrote: Takodje mi nisu jasne one opaske da je zadrt i namrgodjen lik, juche sam prichao sa chovekom sat vremena a drugi put me vidi u zhivotu.
al opet...oj srbijo medju ovcima u njivama

akd budes isao kod mirka treci put, prenesi mu pozdrave iz Rusije

znam i ja neke majstore koji to radecustomguitar wrote:Znam ja jednog gitaristu zvucnog imena koji ide kod svih graditelja i kod svakog sere o onim drugima i tako u krug