Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Solomoon

Re: Oprema Koju Imate

Post by Solomoon » 02 Sep 2011, 20:57

Kristijan wrote:A kojim povodom se ti Solomoon javljaš na bilo kojoj temi? Šta si ti, akreditovani smarač na forumu?
ja sam pisao sta god da jesam u vezi sa pedalom, a on se pojavio i stavio sliku krave..ako su odlucili da je cilj da spamujemo i da se pod*ebavamo na ovoj temi, ok..onda cu i ja da pitam ako je ta krava mama od Solomona basiste, kakav je onda tek sin? :D

MetalFunk

Post by MetalFunk » 02 Sep 2011, 21:04

Solomoon wrote:
Kristijan wrote:A kojim povodom se ti Solomoon javljaš na bilo kojoj temi? Šta si ti, akreditovani smarač na forumu?
ja sam pisao sta god da jesam u vezi sa pedalom, a on se pojavio i stavio sliku krave..ako su odlucili da je cilj da spamujemo i da se pod*ebavamo na ovoj temi, ok..onda cu i ja da pitam ako je ta krava mama od Solomona basiste, kakav je onda tek sin? :D
Ti si bas impotentan kad je u pitanju opservacija(konteksta), argumentovanje i humor.

Ja miliJo ja najgori. :grummel_2:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 02 Sep 2011, 21:09

@Solomoon: Daj čoveče prestani da se brukaš. Pa zar ne vidiš da si se svima popeo na vrh glave, da čim zineš ljudi postanu nervozni, jer se zna da svaku diskusiju dovedeš do potpunog besmisla? Baš sam to i rekao da će da se dogodi s vremenom kada sam prvi put ušao s tobom u diskusiju, i od onda se trudim da mi se slična glupost ne ponovi, ali sada mi je baš teško da budem sasvim po strani. Razumeš li ti da niko nema volje da čita šta pišeš, jer si naporan, rigidan, tvrdoglav i pun predrasuda? Da li ti to dolazi ikako do svesti?

Evo i ovo sad... Kome misliš da je ovo duhovito? Da li stvarno misliš da si nekoga opasno isprovaljivao ako pišeš ove nebuloze? Nemoj da mi zameriš na iskrenosti, ali i moja deca imaju duhovitije i oštroumnije izvale, a još su osnovci.

Mislim, na stranu to što me nerviraš (a definitvno me nerviraš), sada ti se pre svega obraćam dobronamerno. Već sam te jednom upozorio kako će stvari da se odvijaju ako nastaviš da ulaziš u diskusije na ovaj način, i sad te podsećam na to. Sledeće što može da se desi jeste da te svi ignorišu, ili da te svi agresivnije napušavaju, pa da jednostavno prestaneš da dolaziš ovde, ili da se malo zaneseš u tvojim pokušajima da nekoga isprovaljuješ, pa da pređeš preko granice pristojnosti, i onda da počneš da nižeš warnove i banove. Ako ne počneš da učestvuješ konstruktivno i argumentovano u diskusijama, postaćeš samo još jedan u nizu proizvođača "digitalnog šuma", i svi će da te tretiraju kao dilajlu, ništa s ovakvim stavom nećeš postići.

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 02 Sep 2011, 21:53

Solomoon wrote:
Image

majtimika

Post by majtimika » 02 Sep 2011, 22:41

da da nisam mislio na tebe,nego na onog prdonju :ziveli:

Margos

Post by Margos » 02 Sep 2011, 23:33

Inace Tonelab ST ima lampu koja je tu cisto iz fazona :mrgreen:

Tenji

Post by Tenji » 02 Sep 2011, 23:49

Image

Dimo

Post by Dimo » 02 Sep 2011, 23:50

Tenji wrote:Image
Hahaha,bravo :D

Kill surf city

Post by Kill surf city » 03 Sep 2011, 00:02

forever Sartiani <3

Solomoon

Post by Solomoon » 03 Sep 2011, 03:37

Margos wrote:Inace Tonelab ST ima lampu koja je tu cisto iz fazona :mrgreen:
nije iz fazona..na youtubu ima klip na kojem se vidi kako procesor radi i kad se lampa izvadi, ali to ne znaci da ona nema funkciju..kolo radi i bez nje..ali je sa lampom malo topliji zvuk..

bancika

Post by bancika » 03 Sep 2011, 10:13

znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo :roll:
:ziveli:

Dimo

Post by Dimo » 03 Sep 2011, 10:16

Solomoon wrote:
Margos wrote:Inace Tonelab ST ima lampu koja je tu cisto iz fazona :mrgreen:
nije iz fazona..na youtubu ima klip na kojem se vidi kako procesor radi i kad se lampa izvadi, ali to ne znaci da ona nema funkciju..kolo radi i bez nje..ali je sa lampom malo topliji zvuk..
Ma reci ti njemu 8)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 03 Sep 2011, 10:24

Margos wrote:Cestike za HB.Evo i ja da se pohvalim.Misilo sam da sam rascistio sa procesorima ali mi je trebalo za bend nesto sa vise zvukova....Jos uvek ga proucavam.Skinuo sam i onaj Librarian samo jos da nadjem usb kabl.Ima amp/line switch i radi super.Direktno u razglas ubija...

Image
fala i cestitke sa zakasnjenjem, neki trol elementi smetaju malo... :lol:

jesi li poredio sa drugim procesorima, kako ti se cini u odnosu na neke druge koje si/ako si probao/imao

MetalFunk

Post by MetalFunk » 03 Sep 2011, 11:46

bancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo :roll:
:ziveli:
Emitovanje Dzulove toplote :lol:

Margos

Post by Margos » 03 Sep 2011, 11:52

Pa pazi za dva dana nisam bas mogao da ga iscackam valjano,Pojacalo mi je u prostoriji za vezbu pa nikako da odem pa da probam kako radi na njemu :oops: Probao sam ga kod drugara preko razglasa,tu sam se odusevio.Ima line izlaz i super se cuje.Nema onog krcanja, "probijanja".Imam kuci neko malo no name od 15 w pa se na njemu zezam.Fabricke boje su mu sranje,mozda mi se svidjaju 2,3.Ali zato ima dobre simulacije pojacala,i moze super zvuk da se napravi.Mislim da mu je klin jaca strana.Bas moze da se namesti onaj sparkl,kao da sviram strata a ne dzeksona.Prost je za koriscenje skroz.Ima i 10 farbi po poznatim pesmama. Smells like,back in black,little wing,sweet child,enter sandman...itd. Ima i neki extra patch sa 20 pesama i jos 30 metal farbi.To moze da se skine sa njihovog sajta.Cekam lika od koga sam ga kupio da mi da usb kabl pa da skinem to.Eto toliko :D Nisam probao bogzna koliko procesora da bih sada dao neku presudu.Ali definitvno je bolji od korga AX5G koga sam imao,mada je i logicno i zbog razlike u ceni.A cuo sam da voxa pravi korgov neki ogranak....Jedino mi se na korgu vise svidjala exp pedala.Imala je mnogo veci hod,ako ne cak i duplo.Na voxu mi je mnogo kratko.Kad koristim wah bas moram polako da gazim da mi ne "preleti" sredinu :D ....E da i ima tap tempo sto me je odusevilo...
A evo ovog famoznog klipa :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lqp4yTADoGo[/youtube]

Post Reply