Pa pazi za dva dana nisam bas mogao da ga iscackam valjano,Pojacalo mi je u prostoriji za vezbu pa nikako da odem pa da probam kako radi na njemu

Probao sam ga kod drugara preko razglasa,tu sam se odusevio.Ima line izlaz i super se cuje.Nema onog krcanja, "probijanja".Imam kuci neko malo no name od 15 w pa se na njemu zezam.Fabricke boje su mu sranje,mozda mi se svidjaju 2,3.Ali zato ima dobre simulacije pojacala,i moze super zvuk da se napravi.Mislim da mu je klin jaca strana.Bas moze da se namesti onaj sparkl,kao da sviram strata a ne dzeksona.Prost je za koriscenje skroz.Ima i 10 farbi po poznatim pesmama. Smells like,back in black,little wing,sweet child,enter sandman...itd. Ima i neki extra patch sa 20 pesama i jos 30 metal farbi.To moze da se skine sa njihovog sajta.Cekam lika od koga sam ga kupio da mi da usb kabl pa da skinem to.Eto toliko

Nisam probao bogzna koliko procesora da bih sada dao neku presudu.Ali definitvno je bolji od korga AX5G koga sam imao,mada je i logicno i zbog razlike u ceni.A cuo sam da voxa pravi korgov neki ogranak....Jedino mi se na korgu vise svidjala exp pedala.Imala je mnogo veci hod,ako ne cak i duplo.Na voxu mi je mnogo kratko.Kad koristim wah bas moram polako da gazim da mi ne "preleti" sredinu

....E da i ima tap tempo sto me je odusevilo...
A evo ovog famoznog klipa
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=lqp4yTADoGo[/youtube]