Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zaboravih i ja...Tenji wrote:...zaboravih da cestitam Gagiju na prinovi.Konacno neko od koga mozemo iz prve ruke cuti o Bugeri, i njenom ponasanju kroz eksploataciju. Nadam se da cemo cuti samo lepe stvari doduse, da te sluzi u zdravlju i veselju.
evo ti A drop kroz mahogani gibsona sa cini mi se 490t gibsonovim magnetom kroz ts808 pa u 2203,znaci ne moze masnije i mudastije,a rif rusi blokove zgrada sto ovi djentisti mogu samo da sanjaju(volim i ja mesugu ali brate marsal je marsal):Tenji wrote:Au al' ste ga podelili..."Mastan, debeo, dubok ton" je pravi metal, pa sad, da li su to tri reci koje bi opisale, recimo, Dimebagov ton? A meni je recimo Pantera prilicno "pravi metal".
Nema tu neke striktne podele, svakom godi ovo ili ono, meni recimo godi i djent zvuk, ali i old school, maast, rilj zvuk. Sve ima neku svoju primenu. A pomalo je i logicno, zamislite da osmozicanu gitar, sa 27" skalom propustite kroz neki mastan, debeo setting na pojacalu. Mislim da bi rezultat bio zvuk manje vise neupotrebljiv.
Pa to, nije samo jedna mast, i nisu samo jedna muda. Ja Mastodon obozavam, bas obozavam, ali kada pomenes rusenje zgrada rifovima, nema Mastodon sta da trazi pored Meshuggah-e. A mast i muda su mi i jedni i drugi, da se razumemo. Kako je ko dosao do njih, to je nesto drugo.umart wrote:evo ti A drop kroz mahogani gibsona sa cini mi se 490t gibsonovim magnetom kroz ts808 pa u 2203,znaci ne moze masnije i mudastije,a rif rusi blokove zgrada sto ovi djentisti mogu samo da sanjaju(volim i ja mesugu ali brate marsal je marsal):Tenji wrote:Au al' ste ga podelili..."Mastan, debeo, dubok ton" je pravi metal, pa sad, da li su to tri reci koje bi opisale, recimo, Dimebagov ton? A meni je recimo Pantera prilicno "pravi metal".
Nema tu neke striktne podele, svakom godi ovo ili ono, meni recimo godi i djent zvuk, ali i old school, maast, rilj zvuk. Sve ima neku svoju primenu. A pomalo je i logicno, zamislite da osmozicanu gitar, sa 27" skalom propustite kroz neki mastan, debeo setting na pojacalu. Mislim da bi rezultat bio zvuk manje vise neupotrebljiv.
http://www.youtube.com/watch?v=muFtXyTZ ... re=related
da stvar bude morbidnija bas mesuga je presla na ove line6,axefx i ostale zajebancije tek kad su krenuli sa osmozicanim djitrama (dakle nothing),sve prije toga ako se dobro sjecam je bio marshall 2210 sa raznoraznim pedalama.
Naravno. Kao i u svakom drugom zhanru.Hotstepper wrote: (dodushe, u ovom "zhanru" to je i diskatabilno dal postoji tako neshto..)
Ne, menjao sam ga za ove 2 stvari kod lika od kojeg sam ga i kupio prošle godine. Popizdeo sam i prihvatio zamenu, jer me niko nije ni nazvao za oglas. Jedan lik samo, i bio je skoro ozbiljan ali je odustao.sinisake wrote:@Baba, osim majtimikinog telca, jos uvek posedujes onaj PRS?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests