E da, i ja sam se malo ponovio, verujem da ce mi ovo resiti sve
prostorne-efekt™ potrebe ikada, pupu dn'ureknem.
Tj sigurno cu pronaci sve opcije koje mi trebaju, a to nije mnogo, 2-3 suptilna reverba i isto toliko i takvih dilejeeva, nadam se samo da ce lepo raditi u tandemu sa ostalim stvarima.
Imam dva pitanjca za poznavaoce & ljubitelje rekova, jedno manje, drugo vise bitno:
1. Znam da izgleda sabanski, to mi nije bitno, ali da li moze da ga zezne toplota od laNpi ako stoji ovako na glavi?
2. Nemam neku potrebu za mnogo preseta u istoj pesmi i sl. Prvenstveno bih da zemim jedan momentary switch za bypass (mada ni to mozda nece trebati, ako nadjem neki reverb koji radi pristojno za
always on). Nego, imam ponudu da uzmem Yamaha MFC06 za 1000din, koji je malo duzi nego sto treba da bude (44cm), a opet nisam siguran da ce on ok raditi sa Midiverbom jer po netu spominju kako je taj MFC06 extra ogranicen tj ne preterano svestran. Nije frka da se okrenem ka pojacalu i premestim preset, ali bi bilo sjajno kada bih imao tih par opcija na boardu. Znaci pitanje, posto sam vrhunski pglu za MIDI, da li da zemam tu Yamahu ili je bolje resenje neki DIY box sa bypass prekidacem i opcijom setanja kroz par preseta?
I kako to vec ide - Unapred zahvalan!