Hotstepper wrote:
Nemanja, jel stigo pickguard?
javio je lik da ima al se dvoumim dal da menjam...ono navikao sam se sad na ovaj look
umart wrote:znalci,treba mi ekspert misljenje o ovom primjerku:
http://www.kupujemprodajem.com/Squier-M ... id=6991844
elem,zanimljiv mi je koncept chambered body-ja i telca,ono sto mene zanima je vrat i ukupan kvalitet,ne za tu cijenu nego ukupno,jer bih volio da isprobam taj koncept chambered body-ja na poprilicno namunjenom drajvu,mijenjao bih magnet ubacio bi ili SD custom ili JB eventualno 59ku u neck,ali neck magnet je nebitan trenutno jer me ritam ton najvise zanima.
Probao sam ja naravno (mislim da nema telca koji nisam ispod 1000evra

)
Radi super po meni, ako ti treba taj tip gitare. Sve Squier gitare iz tih godina i te serije KOrejske su lepo uradjeni po svim pitanjima. Naravno i tu ima shkarta pa treba konkretno probati svki primerak. Koliko se secam nije uopshte lagana gitara shtaviseh malo je teza no uobicajeno, masivno deluje, ima dosta sustejna. Magneti su okej, mozes ih nabudzivati ako ti bude potrebno. Svakako koliko god ti kazem da je super gitara, prvo je lepo i natenane isprobaj pa sam zakljuci.
catcool wrote:[
Bice valjada jos neko stocarsko poselo, pa se javite. Da smo blize mogao bi da je probas vec danas. Gitara je ok ali nisi propustio nista izuzetno bitno.
Ma mogli sm,o mozda pr enove godine 2gi telecaster skup> ? Ovaj put uz jammovanje?