Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mislim_stvarno

Re: Oprema Koju Nemate

Post by mislim_stvarno » 02 Dec 2011, 08:14

blackstar :homer: :butthead:

men' bi bilo dosta ht5 :D

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 02 Dec 2011, 10:22

Pocela je hajgejn (nimfo)manija :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 02 Dec 2011, 10:40

Je l probo neko taj Bljakstar na živo, kako radi?

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 02 Dec 2011, 10:45

ja sam svirao ht5, i odusevio me je... :D (ali mozda ja nisam merodavan jer sviram marshall trandzu iz 80ih :mrgreen: )

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 02 Dec 2011, 11:53

Mislim da kod nas jos uvek nema onih glavudza od 50-100w, vidjao sam neke male u mitrosu samo. Po primerima na netu zvuci kul, onako bas masno i fino. Mada sad gledam na thomannu, nisu ni cene toliko naivne

umart

Post by umart » 02 Dec 2011, 14:55

theTrooper wrote:Ja nisam sve odgledao jos uvek, al evo npr blackstar mi po ostalim snimcima na netu deluje mnogo ubedljivije. A da ne pominjem gitare koje ovi likovi sviraju, nigde grama masti, ono, mahagoni+emg ili basswood i n eki blade humovi ili tako nesto
emg nema nidje u sutautu.misha ganja one kastum dimarcije likvidfajr i sl,e sad drvo ko zna koje je,dok ovaj drugi SD custom i cini mi se jazz,i na snimcima je uvijek konkretniji i fokusiraniji zvuk.takodje,cini mi se da mu je djitra alder,ali samo pretpostavljam po zvuku.nije me interesovalo da guglam,jer ne sviram superstratove.

blackstar ima zilion preamp opcija,moguce da se ni jedan ni drugi nisu podesili po mom ukusu,jer je sve bilo zujavo.inace pojacalo je posle diezel-a sto se tice featuresa ako ne i najbolje u sutautu.

ne bih se slozio da nema grama masti,sa Oranja se cijedilo dok je ovaj sa dredovima sa Peavey-jem bio i mastan i rezao je kao noz.da sviram neki moderniji talme vjerovatno bih ganjao peavey-ja,ovo meni bolje zvuci sto puta cak i od 5150.

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 02 Dec 2011, 14:59

sl0e wrote:Image

Hteo sam da pazarim ovo pre neki dan, ali sam odustao кацам video cenu. Stvarno su govna ovi iz mitrosa za EHX program, cene su im vece od 30-90 evra po pedali, naravno u zavisnosti od modela. :povrac: Inace sjajno radi pedala, odlicna ideja uopste da se izbaci tako nesto. Skroz upotrebljivo u lajv bend situaciji.
Pitaj Glavu iz Artista koliko bi koštalo da ti on to nabavi, meni je rekao da može po cenama sa Thomanna...

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 02 Dec 2011, 15:02

umart wrote:
theTrooper wrote:Ja nisam sve odgledao jos uvek, al evo npr blackstar mi po ostalim snimcima na netu deluje mnogo ubedljivije. A da ne pominjem gitare koje ovi likovi sviraju, nigde grama masti, ono, mahagoni+emg ili basswood i n eki blade humovi ili tako nesto
emg nema nidje u sutautu.misha ganja one kastum dimarcije likvidfajr i sl,e sad drvo ko zna koje je,dok ovaj drugi SD custom i cini mi se jazz,i na snimcima je uvijek konkretniji i fokusiraniji zvuk.takodje,cini mi se da mu je djitra alder,ali samo pretpostavljam po zvuku.nije me interesovalo da guglam,jer ne sviram superstratove.

blackstar ima zilion preamp opcija,moguce da se ni jedan ni drugi nisu podesili po mom ukusu,jer je sve bilo zujavo.inace pojacalo je posle diezel-a sto se tice featuresa ako ne i najbolje u sutautu.

ne bih se slozio da nema grama masti,sa Oranja se cijedilo dok je ovaj sa dredovima sa Peavey-jem bio i mastan i rezao je kao noz.da sviram neki moderniji talme vjerovatno bih ganjao peavey-ja,ovo meni bolje zvuci sto puta cak i od 5150.
Rekoh, nisam sve odgledao, izmedju ostalog orange i peavey, ali sto se tice engla, blackstara, kranka itd, bas nekako kilavo zvuci :/

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 02 Dec 2011, 15:49

Margos wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/141 ... ent-Black/

Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...
ovo sam hteo da iskomentarisem, al' zaboravih, :D citao sam da su odlicne, i cena mi izgleda fenomenalno, al' 24 praga na lp tipu gitare izgledaju skroz cudno (but hey, maybe it's just me)... :D

lm, ako se sve zavrsi kako treba, ova gitara:
Image
Image
nece jos dugo stojati u ovom delu foruma :mrgreen:

ali ce zato jedna druga doci u ovu temu, nazalost :( :mrgreen:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 02 Dec 2011, 18:19

Castim se. Sledece sedmice u srodnom topiku :

Image

:mrgreen:

Born_Dead

Post by Born_Dead » 03 Dec 2011, 19:00

mislim_stvarno wrote:
Margos wrote:http://www.mitrosmusic.com/proizvod/141 ... ent-Black/

Evo ja hocu ovo...mozda bude neki novogodisnji popust...
ovo sam hteo da iskomentarisem, al' zaboravih, :D citao sam da su odlicne, i cena mi izgleda fenomenalno, al' 24 praga na lp tipu gitare izgledaju skroz cudno (but hey, maybe it's just me)... :D

lm, ako se sve zavrsi kako treba, ova gitara:
Image
Image
nece jos dugo stojati u ovom delu foruma :mrgreen:

ali ce zato jedna druga doci u ovu temu, nazalost :( :mrgreen:
pa ajde vise u pm,sedi na bajs i trkni do cacka :)
Image mada kada bi mogao da biram,ipak bi ovu :)

Milanares

Post by Milanares » 03 Dec 2011, 19:01

[youtube]4YMF1B3wuqQ&feature=youtu.be[/youtube]

fattwang

Post by fattwang » 03 Dec 2011, 19:39

Surf komplet: jaguar, jazzmaster i cevni reverb

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Dec 2011, 19:54

Image

Za mene dosta ovo, nisam neki poznavalac stratova. Voleo bih da imam jednog stradzhu, juche sam sluchajno svratio do Mega Musica nisam ni znao da se nalazi tamo kuda sam prolazio te svratih i drzhao sam ovaj u ruci i lepo je to meni izgledalo, super mi je lego. Mada CV 50's ima taj tanani alnico 3 surferski zvuk, kad budem uzimao ako se to desi uzecu cv 60's sa malo masnijim zvukom, meni dosta.

sl0e

Post by sl0e » 03 Dec 2011, 20:27

BaalBehrit wrote: Pitaj Glavu iz Artista koliko bi koštalo da ti on to nabavi, meni je rekao da može po cenama sa Thomanna...
Will do. Tenks. :ziveli:

Post Reply