Ma kakva greskaApplePie wrote:Greška .. Richard i Nigerija nisu isto. Prvi postoji i i radi isključivo na foru da ti uvali falsifikat čeka. Tu se i malo iskusniji mogu zeznuti, samo ne u Srbiji, mi smo malo više skeptični prema nekom "Richardu" kome treba baš moja djitra i ne pita za cenu. Nigerija i druge egzitične zemlje su čist spam mail u kome je scenario da je tamo neki milioner zaginuo u aeroplanskoj nesreći ili mu se čamac probušio pa ostala velika lova a nema naslednika. E taj što ti šalje mail je kao neki koji radi u baš toj banci pa je izabrao tebe da ti prebaci sve te pare i onda kad dobiješ tražiće svoj deo, oko 60%. I obavezno da nikom ne pričaš o tome .. Na kraju ti ili maznu račun sa tvojim podatcima od čega mogu da generišu broj kartice ili traže da pokriješ troškove slanja (u jednom slučaju je to iznosilo 20 000 evra što je čovek odavde platio) i na njih sam mislio kad sam rekao naivne novopridošle žrtve interneta. ...
I'm glad to read from you.I'm from United Kingdom and I accepted the price.The Guitar was needed by one of our branch Church for the media uses in Nigeria

http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... id=5769772
Garancija: 3 godine.