mali stomacic nece smetati

pomenuti ibanez RGA nema vrat pod uglom i nema problema sa probavom.
A inace, verovatno ce ici bez okvira za magnete i napravicemo da se vrat srafi u metal, ne drvo. Ako treba cesce da se sklapa/rasklapa, drvo bi se vremenom pre'ebalo.
Jos nisam resio da li da stavljam tradicionalne trapezne inlays ili da ne stavljam nista. Trapezi su cool, ali je cimanje da se uradi priprema u corelu i da se laserski izbusi vrat. Moze i rucno al je jos vise posla i ne moze savrseno da ispadne. A obicne "tackice" na LP gitari su mi bez veze.
Mogu da razumem da nekome ne treba ovakva gitara, ali meni ce dobro doci. Ne planiram da je sviram stojeci, a odlicna je da se zavalis u fotelju i drndas. To je sa full-size gitarom malo nezgodno. A i nadam se da malo manja velicina nece primetno pokvariti zvuk. Sto je manja razlika u masi sa obe strane vrata to je bolji sustain. Zato sluze one metalne "stipaljke" sto se sibnu na glavu da povecaju masu. Sa manjim telom cu imati bolji balans mase. Ko zna, mozda i zvuci kao dupe, jedan prob'o pa crko

A i ovo mi je dobro opravdanje za projekat. Inace ne mogu da opravdam trosak sto na 3 gitare pravim novu. Ova nosi funkcionalnu novinu koju ostale nemaju
A da, bila je gitara za 49$ neka rogue i 15w pojacalo za 19.99, al zao mi da kupim krsh