Prošao si odlično ako si uzeo kešvertigo_beat wrote:Ajd` neko da me uteši....
Kazite mi da sam dobro proš`o, biće mi lakše

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Prošao si odlično ako si uzeo kešvertigo_beat wrote:Ajd` neko da me uteši....
Kazite mi da sam dobro proš`o, biće mi lakše
što sve zajedno impiciraWagorth wrote:KP sajt spada u domen noir umetnosti, da ga nema, trebalo bi ga izmisliti... Neverovatno je šta su sve ljudi za kintu u stanju da urade. Verovatno je to posledica dugogodišnjih pizdarija, i opšte besparice koja je kod nas standardna pojava i fakat (ne bih smeo da tvrdim da je i negde drugde drugačije).
Znači počevši od uvaljivanja (pričam samo o gitarama) levog i desnog vesla umesto fendera usa, do zamena tipa 5kila čvaraka+tvrdo nabijena paučina+mobilni telefon kome neradi A taster, za tvoju gitaru/procesor/pedalu... Svako ko je ikad pokušavao tamo nešto da proda, zna o čemu pričam. Na sve to treba dodati politiku radnji za prodaju muzičkih instrumenata (bome i svega ostalog), koje odlepe sa popustima u ovo predpraznično vreme, što sve zajedno impicira, da prodati nešto svoje tamo, sada spada u domen naučne fantastike.. Dobro je da ima ovakvih sajtova gde se tu i tamo popljuje i posprda sa likovima koji se bave takvim rabotama,... Mada na kraju krajeve ko tvrdi da neko od nas neće đitru zameniti za tatoo, pokretnu klimu,polovnog forda ili ne daj bože suv narodni lebac kad mu zagusti....
Malo je sve to zeznuto sa tim velikim prodavcima, sve zavisi u kom si ti trenutku kupio tu gitaru u Mitrosu. Nailazio sam na ljude koji su svoje polovne gitare cenili 2/3 cene koju su platili u Mitrosu pre nekoliko godina, dakle pošteno odmerena cena (imali uredne račune da to obrazlože), u trenutku kada je isti taj Mitros nudio takvu istu novu tamburu u radnji za manju cenu od te dvotrećinske. Mislim da su ogromne marže u kojima oni rade. Ako će da ti bude lakše, verovatno će i taj Epi u nekom trenutku tamo da bude za 34.999 dinara pa onda smatraj da si super prošao...vertigo_beat wrote: Upravo sam prodao Epi Joe Pass Emperora, starog 7 godina, u "fabrickom" stanju i sa koferom za 450 eura. Gitara nije izasla iz kuce, dakle, bez ogrebotine.
U Mitrosu, ova gitara bez kofera, kosta cca 50.000 dinara.
Nikako ne kontam ovo "original replike"LifelessDead wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Novogodi ... id=5769772
"Original replike"...kul...ovaj Gibson ima toliko cudan headstock da bih doveo u pitanje da se radi i o kineskoj replici...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest