Eh,trzo,trzo...Da ti znas ko je Mirko Tasic nebi tako pricao...Njegovi Gibsoni su veoma cenjeni po belom svetu...ZNaci 1 na 1,ne sa njegovim imenom...Po 7 soma evra ga prodaju polovnog...On to radi jer tako kupac zahteva...I uvek potpise svoj rad,makar unutra,ali ga obelezi...Njegova serijska (ako se tako moze nazvati) kopija Fendera od obicnog drveta,odnosno standardnog,a ne rebrastog javora i to samo drvo,nista vise je oko 700-800E zavisi da li imas specijalne prohteve,telac oko 600E i Les Paul oko 1000E,a ako hoces bas u dlaku identicno da napravis,platices i do 1500E samo za drvo...Kad sam ja sa njim pricao,onako neformalno,cisto informativno,covek se bas lepo raspricao,skroz gotivan lik i ozbiljan majstor,imao je porudzbine za narednih godinu dana i to vecina za inostranstvo.Neki amer je hteo par komada da skine Gibsona skroz i to mu je dodatno platio...
A i da kupujes deo po deo za Fendera izadje te vise neko da kupis gitaru...E sad,zasto bi neko kupovao tu gitaru kad za manje para moze Mirko da mu po njegovoj zelji napravi,i da sam ugradi sta zeli (to mozda i ne za manje para),to je druga prica...
Ako nisi znao mnogi Gibsonovi gitaristi (odnosno manekeni koji sviraju njihove gitare) tipa Slash ne sviraju pravog gibsona,nego kopiju,koja je bar 6x bolja od bilo kog serijskog...Znas verovatno pricu i za Marshall...Kako stave samo prednju masku pojacala da izgleda kao gomila Marshalla,a iza lepo Engl ili sta god...
Nego da ne prosipam,ima ljudi na ovom forumu koji mnogo bolje znaju ko je Mirko,sta ko svira i ovo za Marshalle...
http://www.tfoa.eu/the_store/index.php? ... t_id=32535