Nego, da prokomentarišem ovaj pomodarski trend ogorčenih otpuštenih radnika koji osnivaju svoje kompanije. Kakav socijalizam hebote ,,, udruženi rad, bratstvo i jedinstvo ... ko kaže da je komunizam propao .. ups, ma ne, oni su DEONIČARI, aha ... svi uložili po malo i sada dele hartije umesto para ... aha... well ...
MUKA MI JE od najnovijeg svetskog trenda "bivši radnici osnovali svoju kompaniju i već štancuju bolje proizvode od originalne kompanije" ... i sl. proseravanja. Otpušteni iz Gibson-a, Fender-a, ... štancuju gitare, ovi iz Marshall-a leme pojačala pa samo dimi, ... ovi iz kozmetike već šiju krpe i mute preparate, ... no, svima je JEDNO ZAJEDNIČKO - kopiraju DIZAJN I IZGLED original-a, što samo po sebi predstavlja plagijat, falsifikat, kopiju ... u najmanju ruku, nedostatak ideje za ORIGNALNOŠĆU.

NEKA ONI IZMISLE SVOJ DIZAJN, FORMIRAJU SVOJ BREND, onda ću i ja raspravljati sa vama ovde o tom navodnom kvalitetu njihovih gitara. Ovako, samo su najobičniji pirati sa skupim kopijama na lageru.
I da, predosećam da će već sutra u novinama izaći naslov tipa: "bivši radnici BMW-a" otpušteni iz fabrike u mathauzenu koja je premeštena u dahau, rešili da osnuju svoju kompaniju i ovi njihovi novi automobili marke BrMWe su bolji od BMW-a i jeftiniji za celih 5 euro centi. Ma zabole me ...
P.S. ehhh da su se ovi naši "bivši" radnici iz Niš skupili i osnovali kompaniju, filips i sony zajedno sa smugsungom bi plakali od muke, jer bi ovi razbijali ... a tek maršali, kada ovi iz EiNIŠ izadju sas najnovije lampe el tries četvorke ... ali hebga ... nema sloge u srbina