Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sirac-šunka
vragolan

Re: Oprema Koju Imate

Post by sirac-šunka » 20 Jan 2012, 11:02

SkyHero94 wrote:Hvala ti na odgovoru. Ima jos jedan oglas sa novijom verzijom pojacala srecom. :) :ziveli:
Ako ćeš za kućnu vežbu, lično bih ti preporučio Vox Pathfinder 15r, trenutna cena kod pominjanog ovlašćenog distributera je neverovatnih 8.050,00 RSD!!! (na oglasima je, naravno skuplje). Naravno, ako ga još uvek imaju. To malo pojačalo je neverovatno. Gitarista koji je svirao samnom je odradio i silne svirke sa njim, samo stavi mik ispred, a ono dođe dovoljno za monitoring (ako svirka nije neki okoreli metal). Lepo leži za bluz i rock svirku i fino sarađuje sa pedalama. Zavisi šta tebi treba. :cao:

merk

Post by merk » 20 Jan 2012, 22:34

od danas nešto novo:

Image
Image
Image
Image

SkyHero94

Post by SkyHero94 » 20 Jan 2012, 23:05

sirac-šunka wrote:
SkyHero94 wrote:Hvala ti na odgovoru. Ima jos jedan oglas sa novijom verzijom pojacala srecom. :) :ziveli:
Ako ćeš za kućnu vežbu, lično bih ti preporučio Vox Pathfinder 15r, trenutna cena kod pominjanog ovlašćenog distributera je neverovatnih 8.050,00 RSD!!! (na oglasima je, naravno skuplje). Naravno, ako ga još uvek imaju. To malo pojačalo je neverovatno. Gitarista koji je svirao samnom je odradio i silne svirke sa njim, samo stavi mik ispred, a ono dođe dovoljno za monitoring (ako svirka nije neki okoreli metal). Lepo leži za bluz i rock svirku i fino sarađuje sa pedalama. Zavisi šta tebi treba. :cao:

Na osnovu klipova sto sam preslusao zaljubio sam se u pojacalce :o Jedino sto na tim klipovima koriste dosta bolje gitare a ja posedujem Ibaneza RG350. Ja sam iskreni ljubitelj rocka i blues-a ali ponekad volim i metal ali sa granicom kod Judas Priest.Sa sviranjem slabo idem dalje od heavy metala. Meni pojacalo za neke svirke ili probe i nece trebati sigurno jos koju godinu tako da msm da ce ovo zadovoljiti moje potrebe zasad. Smucio mi se mali fender frontman. Mnogo hvala na pomoci :)))

kolja

Post by kolja » 22 Jan 2012, 17:25

Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti. Pozdrav svima.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

luci

Post by luci » 22 Jan 2012, 17:34

odlicna kolekcija, to pojacalo mi je definitivno favorit i u planu za nadam se blizu buducnost...

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 22 Jan 2012, 18:38

super su fotke. Evo i ja da dodam u istom "svetlu". Ponovo lepim cicak trake pa sam skinuo sve pedale sa board-a.

Dakle, napad KLONOVA:

Image
Plexi-Drive (Wampler), Love Pedal COT 50, Tri-vibe, Voodoo Doll, Tremulus, EF 440 (env. filter), Maestro Fuzz-Tone FZ-1S,
Deep Blue Delay, SoulBender, Fender Blender, El. Mistress, RangeMaster Treble Booster.

(ovoj slici fale jos: UniVibe, Vox Clyde McCoy, CryBaby (sa ugradjenim MXR Distortion Plus) i Dr. Boogie)

Milanares

Post by Milanares » 22 Jan 2012, 19:38

:bow: :bow: :bow:

oboss

Post by oboss » 22 Jan 2012, 21:11

kolja wrote:Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti.
kolja igracke su ti uberkul, a i fotografije su mnogo lepe bas si ih zacaklio :wink:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 22 Jan 2012, 21:33

oboss wrote:
kolja wrote:Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti.
kolja igracke su ti uberkul, a i fotografije su mnogo lepe bas si ih zacaklio :wink:
:1:
Svaka chast na kolekciji... za pozheleti. :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 22 Jan 2012, 21:54

Koji je to telac?

kolja

Post by kolja » 22 Jan 2012, 22:04

Hvala drugari!

Priznajem da sam igracke birao i kupovao zadnje dve godine da mi i po zvuku i po izgledu budu kako zelim (osim charvela s kojim se druzim vise od 20 godina).

A i slikao sam ih polako, natenane, uz pivo :)

Btw, Night train izgleda i zvuci bolesno dobro. Drzim ga na stolu u dnevnoj sobi i ljudi koji dodju (a nisu muzicari) najcesce misle da je u pitanju neki retro radio. :D

Telecaster je american deluxe. Boja je neka montego black.

kljaja

Post by kljaja » 22 Jan 2012, 22:38

Image
Image
Image
Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 22 Jan 2012, 22:50

oboss wrote:
A i na gajbi trunke prasine. Daj telefon te spremacice sto ti odrzava gajbu. :mrgreen:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 23 Jan 2012, 00:58

kljaja wrote:Image
Image
Image
Image
Svaka cast :ziveli: Mamojebacki izgleda,uvek sam se fascinirao kako fanstasticno izgleda ovaj amp..

kljaja

Post by kljaja » 23 Jan 2012, 01:38

Svaka cast :ziveli: Mamojebacki izgleda,uvek sam se fascinirao kako fanstasticno izgleda ovaj amp..

Hvala :ziveli: U zadnje vrijeme kako ga imam mili mi se svirati cim pogledam u pojacalo...mada prvenstveno dobro zvuci...i jako je dinamicno..

Post Reply