Ako ćeš za kućnu vežbu, lično bih ti preporučio Vox Pathfinder 15r, trenutna cena kod pominjanog ovlašćenog distributera je neverovatnih 8.050,00 RSD!!! (na oglasima je, naravno skuplje). Naravno, ako ga još uvek imaju. To malo pojačalo je neverovatno. Gitarista koji je svirao samnom je odradio i silne svirke sa njim, samo stavi mik ispred, a ono dođe dovoljno za monitoring (ako svirka nije neki okoreli metal). Lepo leži za bluz i rock svirku i fino sarađuje sa pedalama. Zavisi šta tebi treba.SkyHero94 wrote:Hvala ti na odgovoru. Ima jos jedan oglas sa novijom verzijom pojacala srecom.![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema Koju Imate
sirac-šunka wrote:Ako ćeš za kućnu vežbu, lično bih ti preporučio Vox Pathfinder 15r, trenutna cena kod pominjanog ovlašćenog distributera je neverovatnih 8.050,00 RSD!!! (na oglasima je, naravno skuplje). Naravno, ako ga još uvek imaju. To malo pojačalo je neverovatno. Gitarista koji je svirao samnom je odradio i silne svirke sa njim, samo stavi mik ispred, a ono dođe dovoljno za monitoring (ako svirka nije neki okoreli metal). Lepo leži za bluz i rock svirku i fino sarađuje sa pedalama. Zavisi šta tebi treba.SkyHero94 wrote:Hvala ti na odgovoru. Ima jos jedan oglas sa novijom verzijom pojacala srecom.![]()
Na osnovu klipova sto sam preslusao zaljubio sam se u pojacalce
Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti. Pozdrav svima.

odlicna kolekcija, to pojacalo mi je definitivno favorit i u planu za nadam se blizu buducnost...
- whosyourdaddy
super su fotke. Evo i ja da dodam u istom "svetlu". Ponovo lepim cicak trake pa sam skinuo sve pedale sa board-a.
Dakle, napad KLONOVA:

Plexi-Drive (Wampler), Love Pedal COT 50, Tri-vibe, Voodoo Doll, Tremulus, EF 440 (env. filter), Maestro Fuzz-Tone FZ-1S,
Deep Blue Delay, SoulBender, Fender Blender, El. Mistress, RangeMaster Treble Booster.
(ovoj slici fale jos: UniVibe, Vox Clyde McCoy, CryBaby (sa ugradjenim MXR Distortion Plus) i Dr. Boogie)
Dakle, napad KLONOVA:

Plexi-Drive (Wampler), Love Pedal COT 50, Tri-vibe, Voodoo Doll, Tremulus, EF 440 (env. filter), Maestro Fuzz-Tone FZ-1S,
Deep Blue Delay, SoulBender, Fender Blender, El. Mistress, RangeMaster Treble Booster.
(ovoj slici fale jos: UniVibe, Vox Clyde McCoy, CryBaby (sa ugradjenim MXR Distortion Plus) i Dr. Boogie)
kolja igracke su ti uberkul, a i fotografije su mnogo lepe bas si ih zacakliokolja wrote:Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti.
- Hotstepper
oboss wrote:kolja igracke su ti uberkul, a i fotografije su mnogo lepe bas si ih zacakliokolja wrote:Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti.
Svaka chast na kolekciji... za pozheleti.
Koji je to telac?
Hvala drugari!
Priznajem da sam igracke birao i kupovao zadnje dve godine da mi i po zvuku i po izgledu budu kako zelim (osim charvela s kojim se druzim vise od 20 godina).
A i slikao sam ih polako, natenane, uz pivo
Btw, Night train izgleda i zvuci bolesno dobro. Drzim ga na stolu u dnevnoj sobi i ljudi koji dodju (a nisu muzicari) najcesce misle da je u pitanju neki retro radio.
Telecaster je american deluxe. Boja je neka montego black.
Priznajem da sam igracke birao i kupovao zadnje dve godine da mi i po zvuku i po izgledu budu kako zelim (osim charvela s kojim se druzim vise od 20 godina).
A i slikao sam ih polako, natenane, uz pivo
Btw, Night train izgleda i zvuci bolesno dobro. Drzim ga na stolu u dnevnoj sobi i ljudi koji dodju (a nisu muzicari) najcesce misle da je u pitanju neki retro radio.
Telecaster je american deluxe. Boja je neka montego black.
- Dersu Uzala
A i na gajbi trunke prasine. Daj telefon te spremacice sto ti odrzava gajbu.oboss wrote:kolja igracke su ti uberkul, a i fotografije su mnogo lepe bas si ih zacakliokolja wrote:Danas neki dosadan dan, pa sam resio da malo slikam moje igracke i da slike podelim s vama. Nadam se da ce vam se svideti.
Svaka castkljaja wrote:
Svaka castMamojebacki izgleda,uvek sam se fascinirao kako fanstasticno izgleda ovaj amp..
Hvala