Ma jok, sve je coolDrGreenthumb wrote:Opet sam pojeo sopstvene reci ali sta cu, covek se uci dok je ziv je l te

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma jok, sve je coolDrGreenthumb wrote:Opet sam pojeo sopstvene reci ali sta cu, covek se uci dok je ziv je l te
Pa jeste socnije, jerbo je vise dist nego li od. Mada, govorim malo napamet, bejase davno...guv'nor wrote:Cisto informativno raspitivanje, TS mi je uvek bio suvkast, sem kada se svira neispravno (sva tri pota valjano preko pola), a ovo je moguce sasvim dovoljno socno odma'.Ma jok, sve je coolDrGreenthumb wrote:Opet sam pojeo sopstvene reci ali sta cu, covek se uci dok je ziv je l te, i dalje je vel'ki trafo to sto jeste, i dalje jedan peva dok drugi i mrda stolicu, don't be harsh to yoursef, nego sam mislio da ce ovaj da se zasiti na 4 i da ce pedalboard da ga ugusi samo tako. To me je najvise iznenadilo, izbacuje mali sve sto mu das, and then some. Koliko je sve to u stvari samo fino namestanje kola - ne mora vec na 3 da zazvuci kao midl rasadnik, moze dosta doga da da. Bas me interesira koliko je sada to i do kutije i kolicine zvucnika - odo da sklapam 1x12 cab, da izbacimo sto vise nepoznatih.
Nekad beše reči o tome da ne valja bojadisati PU-ove (iskreno, zaboravio sam iz kog već razloga), jel' na ovoj neka posebna barva preko PU-a?Dersu Uzala wrote:Da ne kacim slike, koga ne mrzi...
http://s417.photobucket.com/albums/pp25 ... la/USOPEN/
Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.eg303 wrote:Nekad beše reči o tome da ne valja bojadisati PU-ove (iskreno, zaboravio sam iz kog već razloga), jel' na ovoj neka posebna barva preko PU-a?Dersu Uzala wrote:Da ne kacim slike, koga ne mrzi...
http://s417.photobucket.com/albums/pp25 ... la/USOPEN/
Inače, sve pohvale za angažovanost tematike motiva!
Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
плус јеан :иксде:sinisake wrote: Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
Dizajnera cega? Srpske zastave? Sta sad, smeta ti srpska zastava?sinisake wrote:
Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
haha, malo podseca na ove forenebojsak wrote:плус јеан :иксде:sinisake wrote: Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
A onda mu ukucajte orden sv. Save u čelo![]()
Trebao je da je primi u Septembru ali se nije desilo, tako da kad svrne u LA verovatno.eg303 wrote: Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest