Ma jok, sve je coolDrGreenthumb wrote:Opet sam pojeo sopstvene reci ali sta cu, covek se uci dok je ziv je l te
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Cisto informativno raspitivanje, TS mi je uvek bio suvkast, sem kada se svira neispravno (sva tri pota valjano preko pola), a ovo je moguce sasvim dovoljno socno odma'.
, i dalje je vel'ki trafo to sto jeste, i dalje jedan peva dok drugi i mrda stolicu, don't be harsh to yoursef, nego sam mislio da ce ovaj da se zasiti na 4 i da ce pedalboard da ga ugusi samo tako. To me je najvise iznenadilo, izbacuje mali sve sto mu das, and then some. Koliko je sve to u stvari samo fino namestanje kola - ne mora vec na 3 da zazvuci kao midl rasadnik, moze dosta doga da da. Bas me interesira koliko je sada to i do kutije i kolicine zvucnika - odo da sklapam 1x12 cab, da izbacimo sto vise nepoznatih. 
- DrGreenthumb
- MF veteran
Pa jeste socnije, jerbo je vise dist nego li od. Mada, govorim malo napamet, bejase davno...guv'nor wrote:Cisto informativno raspitivanje, TS mi je uvek bio suvkast, sem kada se svira neispravno (sva tri pota valjano preko pola), a ovo je moguce sasvim dovoljno socno odma'.Ma jok, sve je coolDrGreenthumb wrote:Opet sam pojeo sopstvene reci ali sta cu, covek se uci dok je ziv je l te, i dalje je vel'ki trafo to sto jeste, i dalje jedan peva dok drugi i mrda stolicu, don't be harsh to yoursef, nego sam mislio da ce ovaj da se zasiti na 4 i da ce pedalboard da ga ugusi samo tako. To me je najvise iznenadilo, izbacuje mali sve sto mu das, and then some. Koliko je sve to u stvari samo fino namestanje kola - ne mora vec na 3 da zazvuci kao midl rasadnik, moze dosta doga da da. Bas me interesira koliko je sada to i do kutije i kolicine zvucnika - odo da sklapam 1x12 cab, da izbacimo sto vise nepoznatih.
Nem pojma, sva pojacala koje sam do sad svirao a da su manjih gabarita su se dobrano davila kad ih odvrnes, pa sam i mislio da im u rok muzici nije mesto bez bar 50w, al eto, prooved wrong
Upravo to. Ako je fino namestena ekvalizacija, ako su komponente kvalitetne (OT pogotovu) ne treba ti nista osim jednog pota. Ajd da probamo i sa 1x12. Men gajbi na 4x12 zvuci ogormno, al ne smem da ga jaknem
Mislim da cu da napravim keb slican ovom, bez bedzeva i ovih glupih ventova.

- Dersu Uzala
Nekad beše reči o tome da ne valja bojadisati PU-ove (iskreno, zaboravio sam iz kog već razloga), jel' na ovoj neka posebna barva preko PU-a?Dersu Uzala wrote:Da ne kacim slike, koga ne mrzi...
http://s417.photobucket.com/albums/pp25 ... la/USOPEN/
Inače, sve pohvale za angažovanost tematike motiva!
Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
Ma 2 komada EMG-a na reket i eto 
Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.eg303 wrote:Nekad beše reči o tome da ne valja bojadisati PU-ove (iskreno, zaboravio sam iz kog već razloga), jel' na ovoj neka posebna barva preko PU-a?Dersu Uzala wrote:Da ne kacim slike, koga ne mrzi...
http://s417.photobucket.com/albums/pp25 ... la/USOPEN/
Inače, sve pohvale za angažovanost tematike motiva!
Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
-
Kill surf city
Uspeh™ se ne prasta! 
Ne u Srbijici, brale!

плус јеан :иксде:sinisake wrote: Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
A onda mu ukucajte orden sv. Save u čelo

- Dersu Uzala
Dizajnera cega? Srpske zastave? Sta sad, smeta ti srpska zastava?sinisake wrote:
Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
haha, malo podseca na ove forenebojsak wrote:плус јеан :иксде:sinisake wrote: Ovo je blagi uzas. Jbt, ubijte dizajnera maljem u glavu, a i ostatak 'kreativnog' dela tima. I bacite ih svinjima.
A onda mu ukucajte orden sv. Save u čelo![]()

- Dersu Uzala
Trebao je da je primi u Septembru ali se nije desilo, tako da kad svrne u LA verovatno.eg303 wrote: Btw, jel Nole Đole zna za ovo?
Ehh, kamo neka šjekira sa motivom Kingsa naših Divca, Stojakovića i Turkoglua
Srbi ne praštaju uspeh brzo zaboravljaju.
zar nije bolja fora da gitara onda ima oblik reketa ili nesto sa tenisom, ovako je kao suvenir iz Knez MIhajlove