moram da priznam da se i ja s vremena na vreme složim sa Trzalicom, kada odstranim način na koji je sročio post, prozivanje i 'drkajlo' stav koji mahom krasi njegove postove. kada ostane esencija posta (ako ostane?!

, paaaaaa, ima tu neke logike...
lepo je to, hand-made gitare, logika gde čuvamo naše majstore kao nešto naše, naš brend, al' sve me to pomalo podseća na ove takmičarske emisije koje se furaju u zadnje vreme na TV-u ('Ja imam talenat' valjda, etc), gde realno takmičar koji je do jaja, pozitivan i zanimljiv, izgubi od nekog deteta koje svira na harmonici stare srpske pesme... klinka sa harmonikom dobija, nema sile, ipak je to nešto naše...
ko od nas ovde ima hand-made gitaru i ko će je zaista pre kupiti kada su malo bolji skvajeri, mim-ovi, epifoni, etc. toliko povoljni sa cenom za ono šta pružaju?
pa ako uđemo i u igru od 1.000 eur, koliko će nas zaista izabrati majstora pre nego original fender, gibson, etc.
nikako ne kažem da domaći majstori ne vrede, na protiv, ali mass production je učionio svoje.
mada, često mi padne i onaj stari štos gde moderatori kreiraju jednog ovakvog lika koji lupa kontru, uveseljava narod i održava forum u životu...
Trzalice, stvaran li si!?
kr