Taj rad. Ma, ako ga kupim, to ostaje, ne prodajem ja pjedale tek takoBaba Slim wrote: Uzimaj, ne razmišljaj.![]()
U svakom slučaju, moći ćeš uvek da ga prodaš za 50e ako ti se ne svidi.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Taj rad. Ma, ako ga kupim, to ostaje, ne prodajem ja pjedale tek takoBaba Slim wrote: Uzimaj, ne razmišljaj.![]()
U svakom slučaju, moći ćeš uvek da ga prodaš za 50e ako ti se ne svidi.
odlicna akvizicija..Funkomat wrote:Spoiler:
Malo snimijo na konpu. Nije previše reprezentativno dok se ne otpanji na lanpi, ali you get the idea. Zanemarite traljavu pijanu sviražunebojsak wrote:
Gagi wrote:
Brate po Teksasu kakvo crno davljenje? Pa ti si ovde dao jedan od najboljih (ako ne i najbolji) rivju pomenutih magneta i komparacije sa ostalim, kapiram da je to i svrha ovakvih tema itd
Veoma stručna i argumentovana analiza za koju ti skidam kapu
![]()
nisu meni harmonici problem.. shto vishe to bolje.. ono shto mi je problem, sada kada sam je svirao.. nekako mi je drvena u odnosu na mog mayera.. imaju ok odziv na dinamiku, ali je raspon od minimuma do maksimuma pod znakom pitanja.. shto je za neku vrstu svirke i dobro.. deshavalo mi se na mayeru kada sviram neke brze clean solaze i to nezno, da mi po koja nota ne izadje.. i to me malo istera iz takta ponekad, konstantno me podseca na to da bi trebalo josh vezbati.. nisam nosio luke-a da uporedjujem, mada nije ni bilo potrebe iz prostog razloga shto su ono aktivni magneti pa svako uporedjivanje gubi smisao..Gagi wrote:
A sad o njima. Slažem se da je bridge malo manje transparentan, isprva to je i mene iznenadilo pošto sam čitao o raznim ušuima u vezi njegovog tkzv. neukrotivog tona i neslaganja sa ostalima (neck. bridge). Takođe potvrđujem da je na II i IV poziciji primetljiva neka zatvorenost u tonu, kao da su to totalno drugi magneti kad su u kombinaciji, KWS strat signature ima te modifikovane TS sa namerom da se baš te pozicije malo otvore pošto on dosta, jelte, koristi iste. Moje zapažanje je da sama visina magneta dosta utiče na boju/tranaparentnost/sustain tona, probaj da se igraš sa tim.
Mnogi pribegavaju odmotavanju bridža kako bi time dobili mirnije harmonike, jessey Davey iz The Hoax je to ovde lepo obrazložio:
to se i meni chini.. obratio sam paznju bash na to kad sam uzeo gitaru u ruke.. imam blagi utisak da je e1 dosta niza na izlazu od npr G..(iliti D# i F# u mom sluchaju) ali mi se svidja 6ta kako zvuchi.. nije prenapadna i glasnija od svih.. tako da shto se nekog ritma tiche (ili sviranja akorda), dobro su izbalansirani.. samo malo kruta kao shto rekoh..Gagi wrote:
Ono što bih možda zamerio su staggered polepieces, čini mi se da su malo preterali sa razlikom u visini, u okidanju pojedinačnih žica primećujem mali disbalans u jačini tona mada u samom prosviravanju akorda stvari su prilično izbalansiraneTakođe mislim da sami magneti imaju neku vrstu ograničenja ili krajnjeg dometa u overdrivu, tj. ganjaš ih do jedne tačke i nakon toga postaju kontraefektivni, mutni, nerazumljivi... ako se odredi ta granica za maksimum gaina onda na samu transparentnost tona može da se utiče middle boostom više nego overdrajvovanjem.
Nadam se da ćemo razmeniti još po koju reč o tome, veliki cheers!
Potpuno se slazhem, bravo chika dweez, spravica radi fenomenalno!guv'nor wrote:Matori, mislim da je ovo sasvim i apsolutno dojajno - em ti bas lepo leg'o tvengic!![]()
Kolko prochitah dweez je isto kao i ja, sve historijski korektno, kao originalne vintge ts808-ice odradio. Ja nisam hteo keeley-e i slichno, jer sam prvo hteo da vidim kako ce da shljaka ovako, i na mom bass heavy ampu..chuo si. Ja sam na svoj nabacao najbolje komponente koje mogoh da nadjem, obichno diyeri u nedostatku pravih bipolaraca stave elektrolite, ne znam koliko utiche na ton ali nisam hteo da zakinem tu pa sam i to naruchio sa banzai-a, takodje Silver Mica cap u tonskoj sekciji, navodno najbolji capovi za tone sekciju audio kola itd...JRC4558D se podrazumeva.Dweez i Cortexcicu, kako ste ih napravili da imaju manje gaina i vise fokusa, jel' to samo opamp ili ima necega drugog u kolima™? Ja se secam da je onaj moj TS9 imao vise raspada na drive max setingu.
tachnije heritage h535 ali to bi bio ustvari original 335 a ne ovi novi preskupi krsheviCortex wrote:e pa heatman 335 je 335ma super je ts
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest