Vidim da su na snizenju po prodavnicama i nasao sam na oglasima nekoliko polovnih.Ako jeste podelite sa mnom svoje utiske jer hocu da kupim neko pojacalo od 30 vati. Cini mi se da su LX35D i MXD30 jedno isto. A LX35R da se razlikuje po tome sto nema efekte tj. procesor u sebi. Treba mi pojacalo za probe sa bendom (da li bi 30 vati bilo dosta
 ) i za muziku tipa rock-hard rock-southern rock-grunge-alternative metal-doom metal. Ceprkajuci po sajtovima video sam da je dosta ljudi pisalo da distorzija na ovim pojacalima nije bas za metal i da bi u tom slucaju trebalo kupiti neku pedalu.Pre nekoliko meseci sam presao na elektricnu gitaru tako da sam do sad imao samo jedno pojacalo (Behringer GM108) tako da nemam bas mnogo iskustva a ni pameti da napravim dobar izbor
 ) i za muziku tipa rock-hard rock-southern rock-grunge-alternative metal-doom metal. Ceprkajuci po sajtovima video sam da je dosta ljudi pisalo da distorzija na ovim pojacalima nije bas za metal i da bi u tom slucaju trebalo kupiti neku pedalu.Pre nekoliko meseci sam presao na elektricnu gitaru tako da sam do sad imao samo jedno pojacalo (Behringer GM108) tako da nemam bas mnogo iskustva a ni pameti da napravim dobar izbor  
 Ili ako znate za neko pojacalo koje bi najbolje odgovaralo pomenutim muzickim pravcima slobodno navedite.