Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mozda, ali... cak i drvo od kog je izradjen fretboard drasticno utice na zvuk. Naucno dokazano™.LifelessDead wrote: I definitivno se previse tupi o drvetu.
I sam Joe nije na kraju rekao "ovo je teško njesra, nisam ništa gore u životu svirao" već da je bilo malo "painful" na toj gitari (nije koristio nikakav podrugljiv izraz), odsvirao je (iako bez ručke) sjajno, bez greške, perfektna intonacija, ton je sniman kamerom pa se o tome ne može komentarisati ali meni ovo dovoljno ubedljivo obesmišljava pitanje u naslovu teme, možda i previše ubedljivo...bancika wrote:mozda ne moze isto da zvuci u smislu kvaliteta zvuka, ali to je to...
Savrsen primereg303 wrote: Često se bogatuni šepure novokupljenim Ferarijima pa ih posle vade iz olupina istih...
Superhik wrote: Uostalom, zašto brojni mudroseri provode sate i sate isprobavajući instrumente po muzičkim šopovima osluškujući ko zna šta i tražeći baš taj neki zvuk, što ne zgrabe prvu dasku i praše sa njom bog te veselio.
ton nije u vazduhu, već u duši...LifelessDead wrote:nije u usima nego u vazduhu...
hahahahahaDuane wrote:ja vala pravim gitaru od drveta koje je moj ćaća posadio, sječem ga dok još cveta i puštam krv na njega nebili mu bogovi mora ibjuovali saund proročanstva
cwija wrote:ton je u mudima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest