Aaaaaa!guv'nor wrote:Samo malo proguglate, ponekad, pre postovanja.

Izvinjavam se auditorijumu.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Aaaaaa!guv'nor wrote:Samo malo proguglate, ponekad, pre postovanja.
*http://www.thegearpage.net/board/showth ... 090&page=2magnetically out of phase "the resulting sound is sweeter and more musical than what you get from wiring humbuckers out of phase. Magnetically generated phase shift seems to respond to pitch changes - the higher the note, the more pronounced the effect. Chords and bass notes don't have the thin, shrill sound of out of phase wiring, yet high notes played on the top strings have a pronounced hollow cry.
Da! Znači neko je baš dosta zeznuo pikap u fabricidweezil wrote:fora kod tog Gary Moore-ovog tj. Peter Green-ovog je sto je valjda i neck humbucker neko bio povezao da shljaka paralelno, mislim da je to negde pricao Gary, mada mi to prilicno weird posto ne verujem da su se humovi onda radili kao 4-conductor...
Može samo ako je četvorožični pickup. Ako je dvožični, kod okretanja (ili vraćanja faze) dovešćeš poklopac pickupa na izlaz i zujaće.Driver wrote:Jeste "out of phase" i mislim da je stvar u povezivanju, pa planiram da ubacim push-pull pot da dobijem i standardnu vezu, a da zadrzim i "o-o-p".
ili trozicni, neki prave sa center tap-om. Trebalo bi da wilki magneti imaju 4 zice, bar oni koje sam ja video. Cetvorozicani kabl je jeftiniji od onog vintage upletenogfattwang wrote:Može samo ako je četvorožični pickup. Ako je dvožični, kod okretanja (ili vraćanja faze) dovešćeš poklopac pickupa na izlaz i zujaće.Driver wrote:Jeste "out of phase" i mislim da je stvar u povezivanju, pa planiram da ubacim push-pull pot da dobijem i standardnu vezu, a da zadrzim i "o-o-p".
Ti i bancika ste opako informisani.fattwang wrote:...i zujaće.
Kill surf city wrote:Spoiler:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest