Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nodi

Re: Oprema Koju Nemate

Post by nodi » 08 Jul 2012, 23:23

A sta tebe briga za sta meni treba oprema? :)
Druga stvar, ponasas se kao da planiram da kupim ceo mitros, a ne pojacalo i wah ;)

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jul 2012, 23:31

nodi wrote:A sta tebe briga za sta meni treba oprema? :)
Druga stvar, ponasas se kao da planiram da kupim ceo mitros, a ne pojacalo i wah ;)

лепо сам те питао да ли ти треба нешто за кућне услове свирања или би да почнеш да градиш педалборд, па те интересују неке педалине, а ти одговараш овако.
овде си месец дана, и већ се овако понашаш према људима који су дуже од тебе овде. Не само да није фер, већ врло лако може да ти се врати.

nodi

Post by nodi » 08 Jul 2012, 23:38

Ja sam tebe lepo pitao zasto tebe zanima razlog moje kupovine opreme, jos sam stavio i smajli na kraju. Vidi. ;)
Deder, pogledaj odgovor na svaki post koji je pomogao meni direktno, ili indirektno. Videces da sam se svaki put zahvalio sa puno postovanja.
To koliko je neko ovde mene apsolutno ne zanima. Meni je bitno kakav je on korisnik. Kristijana, Cortexa, nemajuvelimirovica bih postovao vise nego tebe i da su tu dva dana zato sto su mi uvek pomogli i odgovorili na svako moje, makar i glupo pitanje.

Wah mi treba za kucnu svirku.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 08 Jul 2012, 23:48

Lično, mislim i da ti najjeftiniji Vox V845 zadovoljava te potrebe, radi sasvim korektno, imao sam ga neko vreme. Nije baš deebeo i gust zvuk kao kod CryBaby-ja, ali je bolji od Behringer Hellbabe-a definitivno, a sva 3 sam poredio direktno kod kolege Funkomata jednom prilikom. :ziveli:

Void
kulen zmija

Post by Void » 08 Jul 2012, 23:55

nodi wrote:Ja sam tebe lepo pitao zasto tebe zanima razlog moje kupovine opreme, jos sam stavio i smajli na kraju. Vidi. ;)
Deder, pogledaj odgovor na svaki post koji je pomogao meni direktno, ili indirektno. Videces da sam se svaki put zahvalio sa puno postovanja.
To koliko je neko ovde mene apsolutno ne zanima. Meni je bitno kakav je on korisnik. Kristijana, Cortexa, nemajuvelimirovica bih postovao vise nego tebe i da su tu dva dana zato sto su mi uvek pomogli i odgovorili na svako moje, makar i glupo pitanje.

Wah mi treba za kucnu svirku.

у праву си, све то стоји, могао си да се захвалиш и мени директно 100 пута, али да си 101. пут упао са тим "а шта тебе брига" трипом на почетку реченице, са све смајлијем, опет би било срање.
Видео сам да су ти људи лепо одговорили, видео сам да се Крис доста потрудио, па ми је и било чудно зашто одједном тај "а шта тебе брига" трип.

Како хоћеш, неам ја ништа против тебе, да се разумемо, ал' непријатан вајб је лоша ствар за форум и за чланове.

нећу више да тролујем на тему, не'а смисла, за све остало, ту је инбокс.

nodi

Post by nodi » 09 Jul 2012, 00:02

Baba Slim wrote:Lično, mislim i da ti najjeftiniji Vox V845 zadovoljava te potrebe, radi sasvim korektno, imao sam ga neko vreme. Nije baš deebeo i gust zvuk kao kod CryBaby-ja, ali je bolji od Behringer Hellbabe-a definitivno, a sva 3 sam poredio direktno kod kolege Funkomata jednom prilikom. :ziveli:
Hmm, razlika je u manje od 1200 dinara. Da l' mi se isplati da stedim na tome? :) Necu imati priliku da probam ni jednu ni drugu pedalu, tako da cu morati da se oslonim na vase strucno misljenje :D
Hvala! :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 09 Jul 2012, 00:11

Između kojih pedala je razlika 1200rsd? Verovatno misliš na Behringer i Vox...

Znaš kako, Behringer zaista ima puno više opcija za podešavanje zvuka, a sa druge strane Vox ima jedan zvuk odn. voicing i to je to, ali po mom skromnom mišljenju taj jedan osnovni zvuk koji Vox ima je bolji. Ali najbolje je da nekako probaš lično, jer opisivanje i preporučivanje može biti samo okvirno, ali da bi čuo detaljnu razliku, treba da probaš uživo.

S tim što treba da računaš na to da, ako uzmeš Voxa, poželjno je da mu promeniš prekidač (150rsd, nije neki trošak) i daš nekome da ti napravi true-bypass modifikaciju, jer u fabričkom stanju dosta primetno jede visoke tonove. Mislim, ta modifikacija traje 15 minuta u vrh glave, ja sam to odradio na svom wahu bez problema, i jeste primetno poboljšanje.

nodi

Post by nodi » 09 Jul 2012, 00:41

ne, ne.
dunlop crybaby za 9168 din, a vox za oko 7800.
tako pise na mitrosovom sajtu.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 09 Jul 2012, 01:03

Aha, ok, onda bolje uzmi Crybaby i završi priču. :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 09 Jul 2012, 01:33

A sto bi uzimao nov wah...? Prati malo oglase pa ces mnogo bolje proci.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 09 Jul 2012, 06:23

nodi wrote:Je l' postoji problem neki?
Ne, taman posla, samo je u poslednje vreme dosta osoba (više od dve mislim) poput tebe koji cede i poslednju informaciju i ništa ne kupe na kraju pa su ljudi malo skeptični, da ne kažem iziritirani.
Funkomat wrote:A sto bi uzimao nov wah...? Prati malo oglase pa ces mnogo bolje proci.
:1:

Samo pripazi na eventualne modifikacije, ne kažem da je to nužno lošije, ali nema baš puno ljudi koji znaju šta rade sa opremom.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Jul 2012, 08:57

[youtube]76TR3pltzSU&feature=g-user-u[/youtube]

:D

bancika

Post by bancika » 09 Jul 2012, 12:12

ssmc wrote:
Funkomat wrote:A sto bi uzimao nov wah...? Prati malo oglase pa ces mnogo bolje proci.
:1:

Samo pripazi na eventualne modifikacije, ne kažem da je to nužno lošije, ali nema baš puno ljudi koji znaju šta rade sa opremom.
generalno sam za polovne stvari i kupujem ih cesto, ali wah mozda ne bih. Tu ima mehanickih delova (pot) koji se trosi vremenom i kostace dosta da se zameni. Osnovni CB i Vox modeli su dovoljno pristupacni da mogu da se kupe novi

nodi

Post by nodi » 09 Jul 2012, 13:43

Kupio sam Dunlopov CryBaby jutros.
Hvala svima koji su mi pomogli. Zadovoljan sam pedalom. :)

:ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 09 Jul 2012, 14:07

E super, neka te dugo služi :) :ziveli:

Post Reply