Druga stvar, ponasas se kao da planiram da kupim ceo mitros, a ne pojacalo i wah

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nodi wrote:A sta tebe briga za sta meni treba oprema?
Druga stvar, ponasas se kao da planiram da kupim ceo mitros, a ne pojacalo i wah
nodi wrote:Ja sam tebe lepo pitao zasto tebe zanima razlog moje kupovine opreme, jos sam stavio i smajli na kraju. Vidi.
Deder, pogledaj odgovor na svaki post koji je pomogao meni direktno, ili indirektno. Videces da sam se svaki put zahvalio sa puno postovanja.
To koliko je neko ovde mene apsolutno ne zanima. Meni je bitno kakav je on korisnik. Kristijana, Cortexa, nemajuvelimirovica bih postovao vise nego tebe i da su tu dva dana zato sto su mi uvek pomogli i odgovorili na svako moje, makar i glupo pitanje.
Wah mi treba za kucnu svirku.
Hmm, razlika je u manje od 1200 dinara. Da l' mi se isplati da stedim na tome?Baba Slim wrote:Lično, mislim i da ti najjeftiniji Vox V845 zadovoljava te potrebe, radi sasvim korektno, imao sam ga neko vreme. Nije baš deebeo i gust zvuk kao kod CryBaby-ja, ali je bolji od Behringer Hellbabe-a definitivno, a sva 3 sam poredio direktno kod kolege Funkomata jednom prilikom.
Ne, taman posla, samo je u poslednje vreme dosta osoba (više od dve mislim) poput tebe koji cede i poslednju informaciju i ništa ne kupe na kraju pa su ljudi malo skeptični, da ne kažem iziritirani.nodi wrote:Je l' postoji problem neki?
Funkomat wrote:A sto bi uzimao nov wah...? Prati malo oglase pa ces mnogo bolje proci.
generalno sam za polovne stvari i kupujem ih cesto, ali wah mozda ne bih. Tu ima mehanickih delova (pot) koji se trosi vremenom i kostace dosta da se zameni. Osnovni CB i Vox modeli su dovoljno pristupacni da mogu da se kupe novissmc wrote:Funkomat wrote:A sto bi uzimao nov wah...? Prati malo oglase pa ces mnogo bolje proci.![]()
Samo pripazi na eventualne modifikacije, ne kažem da je to nužno lošije, ali nema baš puno ljudi koji znaju šta rade sa opremom.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests