Uh sunce vam!

Aj i ja da se ukljucim...
Ja volim i fendere i gibsone... Tele mi je super gitara, mislim da svaku svirku moze da "odradi" i mislim da moze da zvuci jako "masno", ali nikako ne bih mogao da imam samo jedu gitaru... Svakakve krsine mogu biti zanimljive i mogu imati neki svoj karakter, sto mi se cini vaznijim od versatilnosti...

Cini mi se da na svakom pojacalu i sa svakom gitarom namestim isti zvuk, neki moj, pa sad neke gitare i neka pojacala me rade, neka ne... Najbolja mi je gitara ona koja me tera da sviram, a pojacalo ono koje ZELIM da nosim na svirku i ako je tesko, i daleko, i sviram za semenke
**** ga, mustanzi, jaguari, sonici, masteri, su simpa tamburice, ali takvi su i neki matori Framusi i Mengesi (pa ove druge niko nece

...no, taj osecaj "krsine" gde se sve nesto klima, pola prekidaca ne radi, druga polovina nicemu ne sluzi, dinar poturen pod kobilu (da bolje stima, a i rezonuje) to je neprocenjivo, ali opet ako treba da se kupi jedna gitara da se ima i da radi, ja bi ove preskocio i trazio dalje (nesto sa P90
Glede Mese, probo sam ih nekoliko, najvise me radovalo jedno malo Studio 20... Super sprava, doduse malo sterilna, ali bih sa takvim pojacalom bio jako srecan... Ona velika tripl cudesa mi nikad nisu legla kao ni mark "neki" previse tu ima da se budzi, a opet bude nekako hi-fi zvuk - not my cup of tea... Ali svako radi... Uzivo je pojacalo koje se cuje, za razliku od onih guovanaca koje nam jedna ugledna srbska prodavnica valja kao top ampove