Dobar clean ton je kao zvezdana noć puna srebrne mesečine u decembru, na planinskoj visoravni okruženoj borovimadweezil wrote:Clean ton je ono citav spektar boja, karakter instrumenta, dinamika, eto i neki temperament gitare, mjaukanje i cvilenje, response pojacala i josh pregrst toga.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll

Re: Oprema Koju Imate
Uh sunce vam!  
  Aj i ja da se ukljucim...
Ja volim i fendere i gibsone... Tele mi je super gitara, mislim da svaku svirku moze da "odradi" i mislim da moze da zvuci jako "masno", ali nikako ne bih mogao da imam samo jedu gitaru... Svakakve krsine mogu biti zanimljive i mogu imati neki svoj karakter, sto mi se cini vaznijim od versatilnosti...
  Cini mi se da na svakom pojacalu i sa svakom gitarom namestim isti zvuk, neki moj, pa sad neke gitare i neka pojacala me rade, neka ne... Najbolja mi je gitara ona koja me tera da sviram, a pojacalo ono koje ZELIM da nosim na svirku i ako je tesko, i daleko, i sviram za semenke  

**** ga, mustanzi, jaguari, sonici, masteri, su simpa tamburice, ali takvi su i neki matori Framusi i Mengesi (pa ove druge niko nece
 ...no, taj osecaj "krsine" gde se sve nesto klima, pola prekidaca ne radi, druga polovina nicemu ne sluzi, dinar poturen pod kobilu (da bolje stima, a i rezonuje) to je neprocenjivo, ali opet ako treba da se kupi jedna gitara da se ima i da radi, ja bi ove preskocio i trazio dalje (nesto sa P90 
Glede Mese, probo sam ih nekoliko, najvise me radovalo jedno malo Studio 20... Super sprava, doduse malo sterilna, ali bih sa takvim pojacalom bio jako srecan... Ona velika tripl cudesa mi nikad nisu legla kao ni mark "neki" previse tu ima da se budzi, a opet bude nekako hi-fi zvuk - not my cup of tea... Ali svako radi... Uzivo je pojacalo koje se cuje, za razliku od onih guovanaca koje nam jedna ugledna srbska prodavnica valja kao top ampove

Ja volim i fendere i gibsone... Tele mi je super gitara, mislim da svaku svirku moze da "odradi" i mislim da moze da zvuci jako "masno", ali nikako ne bih mogao da imam samo jedu gitaru... Svakakve krsine mogu biti zanimljive i mogu imati neki svoj karakter, sto mi se cini vaznijim od versatilnosti...
**** ga, mustanzi, jaguari, sonici, masteri, su simpa tamburice, ali takvi su i neki matori Framusi i Mengesi (pa ove druge niko nece
Glede Mese, probo sam ih nekoliko, najvise me radovalo jedno malo Studio 20... Super sprava, doduse malo sterilna, ali bih sa takvim pojacalom bio jako srecan... Ona velika tripl cudesa mi nikad nisu legla kao ni mark "neki" previse tu ima da se budzi, a opet bude nekako hi-fi zvuk - not my cup of tea... Ali svako radi... Uzivo je pojacalo koje se cuje, za razliku od onih guovanaca koje nam jedna ugledna srbska prodavnica valja kao top ampove
Bio sam tamo i imao sam samo akustaru.Rocket Roll wrote:Dobar clean ton je kao zvezdana noć puna srebrne mesečine u decembru, na planinskoj visoravni okruženoj borovima
Blackstar?Avlijaner wrote:...za razliku od onih guovanaca koje nam jedna ugledna srbska prodavnica valja kao top ampove
....i prvo odsvirao Redemtion song...fattwang wrote:Bio sam tamo i imao sam samo akustaru.Rocket Roll wrote:Dobar clean ton je kao zvezdana noć puna srebrne mesečine u decembru, na planinskoj visoravni okruženoj borovima

tachnije moja izgleda vishe ovako

unutrashnjost [slika sa neta, unutrashnjost moje je josh chistija sa strane pcb tragova]

na plochici pishe Maxon.
Uzeo jutros na buvljaku od jednog cige koji svira narodnjake, 2000 kinti.
Sem shto je izubijana ochuvana je perfektno iznutra, mislim da nikad nije otvarana. U zavichaju sam, josh je nisam probao, svidja mi se shto je stereo, mada mi 18V malo pravi problem ali reshicemo.
Made in Japan, of course, vintezh, nije modefikovano, i nije je svirao dzhimi hendrix.
heheh evo ga maxon. ko voli reverba ovo je dobra stara sprava.
cestitamo

cestitamo
Buvljak u Sm. Palanci neme šta nema 

@oboss
Chorus majku mu
 Tnx!
@kwiss hahaha znash i sam!
)) ludilo
jao, moram sad da pravim mini pedalboard, old maxon wah, bugarski fejzer, japanski chorus, napravicu zen + delay i konachno neshto lagano a troo za noshenje na probe, onaj kofer me ubi. samo da se pokrene onaj bugarin

Chorus majku mu
@kwiss hahaha znash i sam!
jao, moram sad da pravim mini pedalboard, old maxon wah, bugarski fejzer, japanski chorus, napravicu zen + delay i konachno neshto lagano a troo za noshenje na probe, onaj kofer me ubi. samo da se pokrene onaj bugarin
Cortex wrote:samo da se pokrene onaj bugarin
lapsus lapsus izvinjajem seCortex wrote:@oboss
Chorus majku muTnx!
jao drazesna je sve sa tim hippie lemovima  
 sto mu nisi rekao da je stavi na e-bay  

унутрашњност изгледа као скуп шарених боНбоНа  

честитам

честитам
pffffffffffffft!  

kida kako radi. radi bez greshke jbt, izubijana, stara 30 godina, bez greshke, teshka tonu! to je kvalitet *****