Čuo sam je na nekoj svirci i mislim da je sasvim ok.
Danas nadjoh na jednom sajtu za 35evr,pa da pitam,kakav je odnos cena/kvalitet i to. Nisam imao nesto mnogo dodira sa ovim pedalama?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Koristio sam je u ulozi jačeg drajva, za masan riff i lead zvuk, dakle sa prilično pojačanim gainom, i nekako sam imao utisak da se uopšte ne ponaša dobro u celokupnoj slici. Naravno, pri tome ne treba kao gitarista da budem u prvom planu većinu vremena, znači, kada nisam bio bustovan za solo, imao sam utisak da me nema nigde. :-/
 Koristio sam je u ulozi jačeg drajva, za masan riff i lead zvuk, dakle sa prilično pojačanim gainom, i nekako sam imao utisak da se uopšte ne ponaša dobro u celokupnoj slici. Naravno, pri tome ne treba kao gitarista da budem u prvom planu većinu vremena, znači, kada nisam bio bustovan za solo, imao sam utisak da me nema nigde. :-/  ovo je vishe za neke pevajuce tonove, i kad svirash solo preko bridge pickupa ona ima ton kao da svirash plexitone na neck pickupu, toliko je topla. sasvim ok pedala za taj neki zonfic, ali sa njom palm mutovani rifovi i screaming solazhe ne mogu da se sviraju, po mom mishljenju
 ovo je vishe za neke pevajuce tonove, i kad svirash solo preko bridge pickupa ona ima ton kao da svirash plexitone na neck pickupu, toliko je topla. sasvim ok pedala za taj neki zonfic, ali sa njom palm mutovani rifovi i screaming solazhe ne mogu da se sviraju, po mom mishljenjuOvo svakako, mada je ja nisam ni koristio tako. Verovatno si u pravu, možda je jednosavno pedala bolja za mid-gain opseg, nego za jače gain podešavanje kako sam je ja koristio. Jbg, u tom momentu sam je koristio tako jer mi je trebala za tu ulogu, sve ispod tog gaina AC Tone pokriva savršeno za moje potrebe.Cortex wrote:...ali sa njom palm mutovani rifovi i screaming solazhe ne mogu da se sviraju, po mom mishljenju

Upravo. Ista priča kao i sa Boss BD-2 Blues Driverom - teži gain, i počinje da zvuči kao fuzz.Baba Slim wrote:...možda je jednosavno pedala bolja za mid-gain opseg, nego za jače gain podešavanje kako sam je ja koristio.
sasvim ok je pedala. izgleda da ce se uskoro naci u mom vlasnistvuSolomoon wrote:nedavno sam koristio tu pedalu u studiju..i za solo deonice u blues rezimu i za ritam deonice u boost rezimu u kombinaciji sa gainom sa pojacala..
http://soundcloud.com/fantasma-fortissima/fantasma-fortissima-mezzo

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest