Ne zaebavaj, burst stratovi sa tortoise/crnim pikgardom su najjebačkiji izgledomCortex wrote: Slike ne znam dal da kachim poshto je ruzhna u pizdu materinuIma two tone burst, i tortoise pickguard, totalno izgleda tezgaroshki, ali onako najgore.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
+1.milion Mislim kako ti nije ovo lepo? NIje to tezgaroski, shtavishe...Mislim strat vidim kao tezga gitaru generalno, ali ne zbog toga shto ona jeste to, nego zato shto je doticni najvise koriste, however stratovi su najlepsi ti koji lice na najmatorije "dizajnove", meni ide na budzu kad ih skalopiraju i metnu im neki ultratremolo, a i kad smo kod toga, najbolji je fiksiran bridge na straji.nebojsak wrote:Ne zaebavaj, burst stratovi sa tortoise/crnim pikgardom su najjebačkiji izgledomCortex wrote: Slike ne znam dal da kachim poshto je ruzhna u pizdu materinuIma two tone burst, i tortoise pickguard, totalno izgleda tezgaroshki, ali onako najgore.

Meni je isto super ova kombinacija. 
pa da je maple vrat lepo bi mu cuchala i crna pickguard i pickup covers i kapice, ovako nema mnogo opcija, eventualno bijeli pickguard ili mint green
- Rocket Roll
Zamisli, imam baš takav P-bas. Two-tone burst, tortoise pickguard, maple vrat. Čist rokenrol 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Rocket Roll wrote:Zamisli, imam baš takav P-bas. Two-tone burst, tortoise pickguard, maple vrat. Čist rokenrol
ja bi mu iz mesta stavio beli pickguard posto te tortoise i perloide ne volim ni da vidim i to bi bilo to od modifikacija..
Ja jurim tort pa ce i moj prec biti takav, samo sto je kod mene 3-tone burst
ја ту неб' ништа дир'о. 
- Hotstepper
....al vidi što "Mozgonja" iskusno ne postavlja slike ceo dan...

Hvala svima
, ali sam ipak skapirao da bi mi ponegde, tu i tamo, kojekude, odlično legla dva komada. Zbog toga mi je jeftinije bilo nešto vel'ko, a ovo izlete u oglasima povoljno i tako... 
Cortexe, matorančiću, kakav ćeš sada Stratokasterdžija da postaneš, najljući od svih!

Ja sam baš i pikirao jedno vreme EchoPark, otrov'o me +Hopkins+Gagi wrote: Ok je ovo sprava aj supouz, vrlo profi, ja uzeh Line 6 Echo Park za neke sitne novce, u poslednje vreme gledam da umanjim PB do granica maksimalne optimalnosti, ali ako bih uzeo nešto veće bio bi to ovaj tvoj Boss verovatno, čekamo 1. 9.
Cortexe, matorančiću, kakav ćeš sada Stratokasterdžija da postaneš, najljući od svih!
Void wrote:ја ту неб' ништа дир'о.
-
Kill surf city
+1, iksdesinisake wrote:Void wrote:ја ту неб' ништа дир'о.![]()
samo da je tort tamniji malo, ali u sustini that combination is the business, man

*
(photo courtesy by Z)

*
(photo courtesy by Z)
Last edited by Milanares on 28 Aug 2012, 08:54, edited 1 time in total.