Ne zaebavaj, burst stratovi sa tortoise/crnim pikgardom su najjebačkiji izgledomCortex wrote: Slike ne znam dal da kachim poshto je ruzhna u pizdu materinuIma two tone burst, i tortoise pickguard, totalno izgleda tezgaroshki, ali onako najgore.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne zaebavaj, burst stratovi sa tortoise/crnim pikgardom su najjebačkiji izgledomCortex wrote: Slike ne znam dal da kachim poshto je ruzhna u pizdu materinuIma two tone burst, i tortoise pickguard, totalno izgleda tezgaroshki, ali onako najgore.
+1.milion Mislim kako ti nije ovo lepo? NIje to tezgaroski, shtavishe...Mislim strat vidim kao tezga gitaru generalno, ali ne zbog toga shto ona jeste to, nego zato shto je doticni najvise koriste, however stratovi su najlepsi ti koji lice na najmatorije "dizajnove", meni ide na budzu kad ih skalopiraju i metnu im neki ultratremolo, a i kad smo kod toga, najbolji je fiksiran bridge na straji.nebojsak wrote:Ne zaebavaj, burst stratovi sa tortoise/crnim pikgardom su najjebačkiji izgledomCortex wrote: Slike ne znam dal da kachim poshto je ruzhna u pizdu materinuIma two tone burst, i tortoise pickguard, totalno izgleda tezgaroshki, ali onako najgore.
Rocket Roll wrote:Zamisli, imam baš takav P-bas. Two-tone burst, tortoise pickguard, maple vrat. Čist rokenrol
Ja sam baš i pikirao jedno vreme EchoPark, otrov'o me +Hopkins+Gagi wrote: Ok je ovo sprava aj supouz, vrlo profi, ja uzeh Line 6 Echo Park za neke sitne novce, u poslednje vreme gledam da umanjim PB do granica maksimalne optimalnosti, ali ako bih uzeo nešto veće bio bi to ovaj tvoj Boss verovatno, čekamo 1. 9.
Void wrote:ја ту неб' ништа дир'о.
+1, iksdesinisake wrote:Void wrote:ја ту неб' ништа дир'о.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest