Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Sijajno!  
  To je korisna stvar (a i cool je fora) i da - ovi front markeri su za pozercine, a side markeri ti stvarno trebaju. Odlicno si se setio i svaka cast kraljevima sto ce ti salju!

[youtube]crsZtnzDfxk&feature=g-user-u[/youtube]
ovo ima da im ide ko alva...

Video sam ovo pre jedno godinu dana sigurno, and it's beyond genius.  

Samo sto, bojim se da nece zaziveti u onoj meri u kojoj definitivno zasluzuje, jer su gitaristi poprilicno zadrta sorta.

Da imam mogucnosti, sigurno bih je posedovao.

Samo sto, bojim se da nece zaziveti u onoj meri u kojoj definitivno zasluzuje, jer su gitaristi poprilicno zadrta sorta.
Da imam mogucnosti, sigurno bih je posedovao.
Juce imali svirku na dunavu u mrklom mraku i sve vreme mi ovi markeri u glavi. Definitivno dobra stvar.

- Dersu Uzala

To je ortak nesto popravljao Stiv(i) Vaju. Oko '98. Uznapredili smo sistem kvantno. Domaca pamjat. 

- Dersu Uzala

Koncentrisi se na trojku ili cetvorku, to ti je mnogo vise bang for the buck. Iako ovo razvaljuje, mos sviras dzezijanu na njemu. Micim , ovo je pored sve bede, znaci radi ko Fica, Reno, Pezo, Ford, Volvo, Chevy, pored sve bede radi najoptimalnije kao Ferrari. Zhezhe. A ne znaju svi da voze Ferrari. Niti treba da znaju.Avernus wrote:
Uzmi ti nesto iz Mk serije, da te vidi Bog.
mnogo mi se svidja sa tehnicko/programerske strane, voleo bih da napravim nesto tako. Sa prakticno/upotrebne strane mislim da je skroz suvisno. Povezacu gitaru na comp, napravicu super-truper kombinacije i na kraju cu opet koristiti dve najobicnije koje i sada koristimCortex wrote:ovo ima da im ide ko alva...Spoiler:
@Avernus I'm with dersu on this one...ako balavis za mesom, bolje balavi za markom
- Dersu Uzala

Hteo sam Cortexu da se izjadam, ali micim da zasluzuje jadikovka siri auditorijum. Vizavi interesovanja (well, two mortals, sofar)bancika wrote:mnogo mi se svidja sa tehnicko/programerske strane, voleo bih da napravim nesto tako.Cortex wrote:ovo ima da im ide ko alva...Spoiler:
Moram da sakrijem imena i mesta, ocito.
Da ne idemo u praistoriju, zanimalo me to od pamtiveka, lik pre 12-13 godina smislio 27-polnu analognu kombinaciju, i onda me pitao kuda dalje. ja mu objasnio, MIDI. Elektricno-nezavisni elektromagnetni sistem programmable on the fly. Ne menjas fizicke velicine naravno, samo elektricne. Ne mos da obrnes polaritet polova fizicki, alo Srbine, ali ako znas sta je Nidza radio, obrces polaritet struje, koji se onda zajebava sa polovima. Os ovako os onako maco?
Onda ovaj moj drugar lane to ovim pajsonima iz industrije koji imaju jedno 10 milijuncica vise u banci, i to tako biva. Zato se i krije sve ovde ko zmijine noge, i superhajpuje.
Micim, sta go mozes da superhajpujes, ono, Rama je cviro tvoju gitaru pred Krisnom, jur gud tu gou.
- Hotstepper

plejstešndženerejšn....Cortex wrote:[youtube]crsZtnzDfxk&feature=g-user-u[/youtube]
- nemanjavelimirovic
 - u zemlji telecastera

Kakva je to naprava?

civije.  

- Hotstepper

neki "fine tune"...?

Jok, redovne civije.