Kristijan wrote:Баба, ако не буде 2-tone burst из розе у љубичасто са сићушним шљокицама, онда си скренуо са правог пута. Само те гледам, да знаш

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kristijan wrote:Баба, ако не буде 2-tone burst из розе у љубичасто са сићушним шљокицама, онда си скренуо са правог пута. Само те гледам, да знаш
Ja i armija veteranaDersu Uzala wrote:Because you're both rookies.MUzzY wrote:...Ja ni dual rectifiera recimo ne zelim da sviram bez TS-a ispred (bez drive-a, samo blagi boost i igranje sa tonskim pot-om) (odlican primer: http://www.youtube.com/watch?v=kebaRe2A ... ure=relmfu)
саће васко направити бата ковач профил и апрувовати овоDuane wrote:+bata kovač
nemanjavelimirovic wrote:Moj ortak i gitarista iz benda je uzeo JetKing 2 od Hopkinsa, pa evo i neki kratak test...
Samo na DR-uDersu Uzala wrote:Ako ti treba pedala da namestis zvuk na DR-u ili bilo kom Boogieju, you are a rookie. Case closed.
Bilo ga je taman dosta na nuli, a kad sam doshao bio je negde oko 4, i sa SG-em je bilo previshe bassa. *****, sledeci put cu da probam to tvojeMUzzY wrote:Pa sto si sroljao bass? Dignes bas i treble ako hoces manje midlova (nije da bas uvek radi ali u nekim slucajevima pomaze, pogotovo ako su bulja zvucnici)
Jao bre. Pazi, to cudoviste je sasvim ok kameleon. To sto vi ne znate da ga namestite, to je druga stvar. Ali ne bi sebi priznali. I can teach you though.MUzzY wrote:Samo na DR-uDersu Uzala wrote:Ako ti treba pedala da namestis zvuk na DR-u ili bilo kom Boogieju, you are a rookie. Case closed.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest