Kristijan wrote:Баба, ако не буде 2-tone burst из розе у љубичасто са сићушним шљокицама, онда си скренуо са правог пута. Само те гледам, да знаш
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Moj ortak i gitarista iz benda je uzeo JetKing 2 od Hopkinsa, pa evo i neki kratak test...
C Standard u kojem od sad sviramo.
Ja i armija veteranaDersu Uzala wrote:Because you're both rookies.MUzzY wrote:...Ja ni dual rectifiera recimo ne zelim da sviram bez TS-a ispred (bez drive-a, samo blagi boost i igranje sa tonskim pot-om) (odlican primer: http://www.youtube.com/watch?v=kebaRe2A ... ure=relmfu)
Nije dual rec - mark serija...
- Dersu Uzala
Ako ti treba pedala da namestis zvuk na DR-u ili bilo kom Boogieju, you are a rookie. Case closed. 
-
Kill surf city
Dzaba vam sve, nemate hitove. 
+bata kovač
саће васко направити бата ковач профил и апрувовати овоDuane wrote:+bata kovač
- Hillybilly
nemanjavelimirovic wrote:Moj ortak i gitarista iz benda je uzeo JetKing 2 od Hopkinsa, pa evo i neki kratak test...
nije to jet king 2 no jet king 4, inace sjajan ulov, ti sa oznakom jtk4, za razliku od kasnijih jtk40 su, kazu, dosta bolji
bili
posto se vise ne proizvode.
ja sam isti takav pre par godina probao u mixu ns, stvarno lepo radi, a za 200 jura - bravo!
bili
posto se vise ne proizvode.
ja sam isti takav pre par godina probao u mixu ns, stvarno lepo radi, a za 200 jura - bravo!
Samo na DR-uDersu Uzala wrote:Ako ti treba pedala da namestis zvuk na DR-u ili bilo kom Boogieju, you are a rookie. Case closed.

Sinoc. 100-ka. Jedno je kad neshto na brzinu probash a drugo kad odsvirash celu probu na spravi.
Ishao sam SG-em u normal 1 kanal, Bass na nuli, Middle na nuli, Treble tu negde oko 8. Bright switch ON.
To toliko ima midla da to nije normalno, moguce da je do zvuchnika i mahagonija, ali smanjio sam ga na nulu, i opet je bilo previshe. Tj ne previshe ali ono, gornja granica prijatnosti.
Bez obzira na to, koliko samo kida amp. Odushevljen sam, sve se chuje savrsheno i dinamika okidanja zhice je posebno dobra, predivno se prlja ako malo zariljash po zhicama. Analogni delay i tube screamer rade perfektno. power Boost i 69 clone su radili PATETICHNO. Ja ne umem da koristim fuzzeve sa Bassmanima.
Bassmandzhije, zavidim vam!
Pa sto si sroljao bass? Dignes bas i treble ako hoces manje midlova (nije da bas uvek radi ali u nekim slucajevima pomaze, pogotovo ako su bulja zvucnici)
Bilo ga je taman dosta na nuli, a kad sam doshao bio je negde oko 4, i sa SG-em je bilo previshe bassa. *****, sledeci put cu da probam to tvojeMUzzY wrote:Pa sto si sroljao bass? Dignes bas i treble ako hoces manje midlova (nije da bas uvek radi ali u nekim slucajevima pomaze, pogotovo ako su bulja zvucnici)
Moracu da prespojim kanale sledeci put, Nebojsa moras da mi objasnish i nacrtash UML dijagram klasa za ovo
- Dersu Uzala
Jao bre. Pazi, to cudoviste je sasvim ok kameleon. To sto vi ne znate da ga namestite, to je druga stvar. Ali ne bi sebi priznali. I can teach you though.MUzzY wrote:Samo na DR-uDersu Uzala wrote:Ako ti treba pedala da namestis zvuk na DR-u ili bilo kom Boogieju, you are a rookie. Case closed.![]()
- Dersu Uzala
Sinoc sam bas gledao ovaj tvoj najnoviji klip, i shvatih (koliko ispravno?) da ti u stvari volis taj nedefinisani haoticni zvuk koji je samo tvom uhu definisan i nehaotican.
Suvisze je ta desna ruka opustena i neprecizna. That's never gonna work on a Boogie. Need to clear that pick technique a bit. Tad ima da zvucis ko milion baka na makini, jerbo ideje su ti vrlo kul. Cek tek dok te ruke pocnu da skacu levo desno, gore dole.
Ne ono nesto linearno, po skalama, nego totalno ludilo, nit Ulf Wakenius nit Pat Metheny kapiraju sta se desava. Djuture. To mora da bude mekano. Meko. mekotja. Mekocha. Ko svila se kreces diljem vrata. I levom i desnom rukom.
Takoreci si Accendo Ninja. A i Jugalbandi, i JB, i JB bez rucke, i EC na LP-ju, i Trzalica. Poslednje je verovatno najbitnije. If any one of us loves ya, ya made it.
Suvisze je ta desna ruka opustena i neprecizna. That's never gonna work on a Boogie. Need to clear that pick technique a bit. Tad ima da zvucis ko milion baka na makini, jerbo ideje su ti vrlo kul. Cek tek dok te ruke pocnu da skacu levo desno, gore dole.
Takoreci si Accendo Ninja. A i Jugalbandi, i JB, i JB bez rucke, i EC na LP-ju, i Trzalica. Poslednje je verovatno najbitnije. If any one of us loves ya, ya made it.