Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
SkyHero94

Re: Oprema Koju Imate

Post by SkyHero94 » 22 Oct 2012, 14:45

Nemanja stvarno respect :bow: :1: za snalazljivost.

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 22 Oct 2012, 15:28

ove nemačke gitare imaju nečeg šporetsko-mehaničkog u sebi..ali su svakako dražesne

Hillybilly

Post by Hillybilly » 22 Oct 2012, 15:38

:bravo: Nemanja majstore!

Dusenberg izgleda cool, radi cool, zvuci cool... cekamo snimak!

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 22 Oct 2012, 15:42

Hilly, imaš pe pe
8)

nemirkv

Post by nemirkv » 22 Oct 2012, 16:13

Nemanja, daj mi neki recept kako svog Skvajera da menjam za Gretsch-a, molim te! :XD:

Inace, bas kul gitara, posebno u toj sljokicastoj plavoj boji... Slusao sam neke zvucne klipove na netu, cini se da super i zvuci! Cestitke, definitivno treba da imas tezgu na pijaci! :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Oct 2012, 17:09

Hehehe, ma ljudi najiskrenije..kod mene se sve desava jako spontano...Ne silim nikog, ne smaram...stavim gitaru na oglase i/ili posaljem par poruka, i to je to..mislim nemam pojma...mozda mi jednostavno ide...
Deuesenberg V Caster je njihova varijanta strat zvuka, les paul izgleda. gitara je ko rols, ono uzmes je u ruke i jasno ti je da je kvalitet na delu....Zvuchi...pa procenicete sami s klipa, po meni nije lose, ali moram jos da probam u bendovskim okolnostima...Videcemo jel keeper, to od nje zavisi... :ziveli:

Evo i slika:
Image ImageImage Image Image Image

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 22 Oct 2012, 17:12

A ne da li je keeper. :) :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 22 Oct 2012, 17:16

Dajem joj mjesec dana, maksimalno... Hocemo li temu sa opkladama da otvorimo? :mrgreen:
@Nemanja, nesto mi tu nedostaje... neki 3D kvalitet, dubina, body zvuka, sta li?! :mrgreen:

luci

Post by luci » 22 Oct 2012, 17:19

vrlo lepo... onako pomalo egzotika, jako zanimljivo... zvuci dobro...

pravo da vam kazem ja potpuno razumem coveka, ako ne proba svce sto ima mogucnost ne moze ni da zna sta mi se svidja ili ne... da sam aktivan i ja bi imao takve akcije verovatno...

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Oct 2012, 17:20

Ала су га ушајзили са оном летвом између магнета и маске... Визуелно ми се допадају само плаве шљокице.

Још ослушкујем снимак, нећу још да коментаришем. Шта је отишло у замену за ову гитару?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Oct 2012, 17:23

luci wrote:vrlo lepo... onako pomalo egzotika, jako zanimljivo... zvuci dobro...
pravo da vam kazem ja potpuno razumem coveka, ako ne proba svce sto ima mogucnost ne moze ni da zna sta mi se svidja ili ne... da sam aktivan i ja bi imao takve akcije verovatno...
pa to ti kazem...jebiga da imam zive love...znam ja kako bi. :D :ziveli:
Kristijan wrote:Ала су га ушајзили са оном летвом између магнета и маске... Визуелно ми се допадају само плаве шљокице.
Још ослушкујем снимак, нећу још да коментаришем. Шта је отишло у замену за ову гитару?
sljokice su :metal:
Fender Telecaster Dlx 72 RI roadworn (posto imam svoju 72jku, ne treba mi dve iste djitre). :)
sinisake wrote:Dajem joj mjesec dana, maksimalno... Hocemo li temu sa opkladama da otvorimo? :mrgreen:
@Nemanja, nesto mi tu nedostaje... neki 3D kvalitet, dubina, body zvuka, sta li?! :mrgreen:
pa znas kako...mene najvise provalace fendjer gitare, ali svakako da necu zuriti. Ova gitara je kvalitetna i te kako, tako da nije neka frka da ode. Shtavishe, eventualno AVRI jazzmaster bi mogao da me pobudi za menjazu, ostalo me slabo i zanima, iskreno...ne volim gibone, stratove isto nisam fan, jazzerice su super, ali meni one ne trebaju, pishte na drajvu...dakle ili offset ili telci, a telce imam. :) :ziveli:
shta? Rucica vibratora ® :D

Tufli

Post by Tufli » 22 Oct 2012, 17:30

:bounce: :dance: :Teddy: :veverica: :bambi: :gitara2:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Oct 2012, 17:31

Па да, мене визуелно сувише подсећа на Лес Пол, који ми се никад није допадао, а има по мени незгодан распоред команди као Страт, који ми такође никад није лежао особито. Верујем да је квалитетна гитара, али мене овакве гитаре једноставно не возе. Судити о снимку са тубе је незахвално. Свакако је добро ако имаш могућности да се домогнеш овакве гитаре, увек је корисно испробати нешто ново.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 22 Oct 2012, 19:28

Kristijan wrote:Па да, мене визуелно сувише подсећа на Лес Пол, који ми се никад није допадао, а има по мени незгодан распоред команди као Страт, који ми такође никад није лежао особито. Верујем да је квалитетна гитара, али мене овакве гитаре једноставно не возе. Судити о снимку са тубе је незахвално. Свакако је добро ако имаш могућности да се домогнеш овакве гитаре, увек је корисно испробати нешто ново.
:) :ziveli: Mada vishe zvuci kao fender, jeste lp oblik, ali nekako je kul gitara ovako kad je vidis in vivo.. :-)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Oct 2012, 20:53

gitara izgleda bolesno dobro

Post Reply