Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pa to ti kazem...jebiga da imam zive love...znam ja kako bi.luci wrote:vrlo lepo... onako pomalo egzotika, jako zanimljivo... zvuci dobro...
pravo da vam kazem ja potpuno razumem coveka, ako ne proba svce sto ima mogucnost ne moze ni da zna sta mi se svidja ili ne... da sam aktivan i ja bi imao takve akcije verovatno...
sljokice suKristijan wrote:Ала су га ушајзили са оном летвом између магнета и маске... Визуелно ми се допадају само плаве шљокице.
Још ослушкујем снимак, нећу још да коментаришем. Шта је отишло у замену за ову гитару?
pa znas kako...mene najvise provalace fendjer gitare, ali svakako da necu zuriti. Ova gitara je kvalitetna i te kako, tako da nije neka frka da ode. Shtavishe, eventualno AVRI jazzmaster bi mogao da me pobudi za menjazu, ostalo me slabo i zanima, iskreno...ne volim gibone, stratove isto nisam fan, jazzerice su super, ali meni one ne trebaju, pishte na drajvu...dakle ili offset ili telci, a telce imam.sinisake wrote:Dajem joj mjesec dana, maksimalno... Hocemo li temu sa opkladama da otvorimo?![]()
@Nemanja, nesto mi tu nedostaje... neki 3D kvalitet, dubina, body zvuka, sta li?!
Kristijan wrote:Па да, мене визуелно сувише подсећа на Лес Пол, који ми се никад није допадао, а има по мени незгодан распоред команди као Страт, који ми такође никад није лежао особито. Верујем да је квалитетна гитара, али мене овакве гитаре једноставно не возе. Судити о снимку са тубе је незахвално. Свакако је добро ако имаш могућности да се домогнеш овакве гитаре, увек је корисно испробати нешто ново.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest