Cao narode, lepi i pametn. red je da se predstavim pre neko sto vas pitam za nesto sto me interesuje.... Ja sam Simo zivim nadomk grada sombora nedavno sam kupio sebi jednu lepu gitar pa i pojacalo sa death metal pedalom.... e sad ja to sviram onako cisto iz ljubavi al eto doso i red da se to malo prestima i namesti posto sam sad vec skonto neke stvari....
Kupio sam sebi Peavey vortexa exp

marsalovo pojacalo mg15cdr i death metal pedalu digitech... zice su 10 na gitari kako smo zakljucili ja i drugar ja sad razmisljam da ih ozbiljno menjam, muka je to sto ne znam sta cu dobiti ako stavim tanje zivc posebno sa ovom pedalom

koja me opasno pocinje nervirati jel je zvuk katastrofa, gitara ima 3 polozaja magneta, ae ovako kad je u najdonjem onda je zestok zvuk kad je na sredini onda je malo dubok a kad je skroz gore meni se cini da nije za upotrebu jer je odvratan pre dubok kao da zice imaju preveliku tenziju...zato sam doso na ideju da stavim tanke zice naprimer 8 i jos malo da ih spustimo....
E da ovako imam jos problemcic oko 12 praga na C zici (5 zica) prekida ton, to jes prekido je dok nisam podigo floyd za jedan krug sa imbusom al sad su dosle malo visoke zive pa me i to nervira hteo bih da spustim, drugi pragovi su ok