Bakusi su vrlo skupi po ibeju. Nisam siguran za brajana, ali ostali idu i po 1500. Firma iz Japan, ali Brajan se valjda pakuje u koreji. U teoriji mahagoni all the way. Ali opet, nisam siguran za Brian model.rockozaurus wrote:Pa, za te pare ces da kupis polovan Hamer Vector i nema da mislis da li vredi ili ne vredi...wicker man wrote:http://www.kupujemprodajem.com/gitara-k ... d=22119022
vredi li to koliko trazi,ako ne,koja je realna cena?
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Sad sam i ja bacio pogled, interesantno.Mugen_Gica wrote: Bakusi su vrlo skupi po ibeju. Nisam siguran za brajana, ali ostali idu i po 1500. Firma iz Japan, ali Brajan se valjda pakuje u koreji. U teoriji mahagoni all the way. Ali opet, nisam siguran za Brian model.
Dva problema, prvi je - to sto stoji na ebay-u ne znaci nista za nase trziste, pod dva, sve te dzitre su znatno bolje izradjene od te strele, koja je i povrh toga u vrlo losem stanju.
kako u losem kad covek kaze da je kao nova
-
Ma hajde molim te. TO u losem stanju kod gitara znaci da je vrat kriv. Potovi se srede za male pare, boja ... pa jeboga ti, ni to nije skupo. Ako su vrat prav i civije/most/magneti ok onda ovo ostalo i nije neki problem. A to sto kazes ibej i srbija ... vidis da je on prodavao usa strata pa da je trazio 3000 e dok taj isti na ibeju kosta 3000e pa i da te razumem za tu recenicu, ovako ne pije vodu. A i kako znas da li je brajan sranje model? Tek si sad otkrio Bakus marku, kao i ja. To dok se ne proba moze biti holy grail ili smece vece od URAL-a ( kog cu izgleda biti ponosni vlasnik <3 ).bg011 wrote:Sad sam i ja bacio pogled, interesantno.Mugen_Gica wrote: Bakusi su vrlo skupi po ibeju. Nisam siguran za brajana, ali ostali idu i po 1500. Firma iz Japan, ali Brajan se valjda pakuje u koreji. U teoriji mahagoni all the way. Ali opet, nisam siguran za Brian model.
Dva problema, prvi je - to sto stoji na ebay-u ne znaci nista za nase trziste, pod dva, sve te dzitre su znatno bolje izradjene od te strele, koja je i povrh toga u vrlo losem stanju.
Mene vise brine ta rdja, znaci da je gitara bas matora, i pitanje u kakvom su stanju pragovi. A cim prodavac kaze da je sa rdjom kao nova, model za preskociti, sto neko kaze - Hamer Vector i ne razmisljas.
rdja znaci da je matoro i da je radilo dugo, a samim ti i da je vetovatno kvalitetno, zajebi budalastine ja po slikama samo vidim da se pozlata izlizala sto i nije tako strasno, na kraju krajeva probaj pa ces znati, ovi ga kenjaju na osnovu slika na kojima gitara uopste ne izgleda tako lose, da je fender razjeban do bola i da kosta deset puta vise svi bi rekli uzimaj to je vrh, ne veruj puno ljudim sa foruma puno price malo iskustva
-
Rdja ... pa drvo ne rjda xD, kapice od magneta mozda, ali to je najmanje vazan deo. Potovi su potrosna roba. A bridz skini pa uzmi smirglu, 220 npr, i skini, pa onda vodenom dovedi do sjaja. Isto i sa civijama. Opet ti fatalni pragovi ... ako gitara dobro zvuci vredi menjati pragove. Koliko bre kosta to menjanje pragova? Nije tonu zlata. Sem toga momak ocigledno prodaje gitaru za 150e. Realno to je nista za gitaru od punog drveta koja je lepo sazrela.nesharm wrote:Mene vise brine ta rdja, znaci da je gitara bas matora, i pitanje u kakvom su stanju pragovi. A cim prodavac kaze da je sa rdjom kao nova, model za preskociti, sto neko kaze - Hamer Vector i ne razmisljas.
-
Pogledajte,
Rec je o istom prodavcu koji nudi les paula "bez packi":
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-1 ... d=22134561
http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitar ... as-4288703
http://www.pik.ba/artikal/2561927/gibso ... red-amber/
Kad sam ga upitao zasto je navedena gitara najskuplja u Srbiji (za 400 eura u odnosu na cenu u Hrvatskoj, odnosno, za 150 eura u odnosu na cenu u BIH), odgovorio mi je da se gitara prodaje u tim zemljama (?), pa bi ta razlika otisla na troskove transporta u Srbiju. Mis`im ...
Sutra cu da postavim pitanje zasto mu je, na vecini oglasa, maskiran serijski broj instrumenta.
Rec je o istom prodavcu koji nudi les paula "bez packi":
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-1 ... d=22134561
http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitar ... as-4288703
http://www.pik.ba/artikal/2561927/gibso ... red-amber/
Kad sam ga upitao zasto je navedena gitara najskuplja u Srbiji (za 400 eura u odnosu na cenu u Hrvatskoj, odnosno, za 150 eura u odnosu na cenu u BIH), odgovorio mi je da se gitara prodaje u tim zemljama (?), pa bi ta razlika otisla na troskove transporta u Srbiju. Mis`im ...
Sutra cu da postavim pitanje zasto mu je, na vecini oglasa, maskiran serijski broj instrumenta.
Ovo nisam razumeo, mozes da pojasnis?Mugen_Gica wrote:A to sto kazes ibej i srbija ... vidis da je on prodavao usa strata pa da je trazio 3000 e dok taj isti na ibeju kosta 3000e pa i da te razumem za tu recenicu, ovako ne pije vodu.
Pa i ne znam da li je sranje ili sveti gral, nije ni bitno. Nije poznat. Pet puta lakse bi prodao nesto poznato kao Gibsona ili Fendera nego nesto sto nije dokazano, pogotovo ovde kod nas. Ne kazem da je to kako ispravno, ali je tako, jbg.Mugen_Gica wrote:A i kako znas da li je brajan sranje model? Tek si sad otkrio Bakus marku, kao i ja. To dok se ne proba moze biti holy grail ili smece vece od URAL-a ( kog cu izgleda biti ponosni vlasnik <3 ).
A to je tvoja dzitra, jel?majtimika wrote:rdja znaci da je matoro i da je radilo dugo, a samim ti i da je vetovatno kvalitetno, zajebi budalastine ja po slikama samo vidim da se pozlata izlizala sto i nije tako strasno, na kraju krajeva probaj pa ces znati, ovi ga kenjaju na osnovu slika na kojima gitara uopste ne izgleda tako lose, da je fender razjeban do bola i da kosta deset puta vise svi bi rekli uzimaj to je vrh, ne veruj puno ljudim sa foruma puno price malo iskustva

aj ne prdi
Jeo sam suljpa, moram. Jeli, sto si obrisao oglas sad kad si provaljen? 

Ajde ti bg011 lepo iskuliraj. Oglas nije njegov i gotovo, niti majti ima ikakav interes da bilo kome sta podvaljuje. Nov si ovde, zato, samo polako sa paranojom. Kada neko odavde i okaci oglas, i taj oglas zavrsi u ovoj temi, uvek sledi normalan komentar pre svega od osobe sa foruma koja je okacila oglas...
Ovde si promasio, zato polako. Ili jednostavno nastavi da drkas ako ti je bas stalo do toga.
Ovde si promasio, zato polako. Ili jednostavno nastavi da drkas ako ti je bas stalo do toga.

Ma znas koliko si me uplasio sa time sto sam nov, tresem se prosto da me ne banuju.
Sta sam uopste lose rekao, samo se zezam malo, a ovaj mi kaze da ,,ne prdim", ti mi kazes da drkam, vi ste bas neko prijateljski nastrojeno drustvo! I vrlo kulturno!
On topic, Epifon LP za 750 eura!
http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... d=22357009

On topic, Epifon LP za 750 eura!

http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... d=22357009
Nije ovde nikome cilj da bilo koga zastrasuje. A ova tvoja reakcija je na nivou deteta iz predskolske ustanove.bg011 wrote:Ma znas koliko si me uplasio sa time sto sam nov, tresem se prosto da me ne banuju.![]()
Humor ti uopste nije bio na mestu, jer optuzivanje drugih za laganje i podvalu nije kulturna sala i zabava, vec je neukusno, u najmanju ruku.bg011 wrote:Sta sam uopste lose rekao, samo se zezam malo...
Jeste, kazem ti da ne drkas, krajnje prijateljski, jer nema potrebe, i jos plus nemas osnova za takvo podjebavanje.bg011 wrote:a ovaj mi kaze da ,,ne prdim", ti mi kazes da drkam,
Verovao ili ne, ali ovde 99% je upravo takva atmosfera, dok ne dodju likovi koji se postave ili pokusaju da se "zezaju" kao ti. A onda kad im se vrati ni upola istom merom - odmah problem.bg011 wrote:vi ste bas neko prijateljski nastrojeno drustvo! I vrlo kulturno!![]()
Sto se mene tice, iz najbolje namere sam ti rekao da iskuliras, a ti kako hoces. Zelim ti dobru zabavu, i lep boravak i ucestvovanje na forumu.

Ja tebi najprijateljskije kazem da ne lupetas gluposti, nikog nisam optuzio ni za kakve prevare, citaj malo temu! Decko je postavio gitaru i prodaje je za to sto jeste, majtimika ga je branio govoreci da svi koji ovde pisu nemaju iskustva.To je to. A tebe ja isto tako prijateljski molim da mi sjases sa one stvari, i prestanes da spamujes temu!