Nemam nameru da vodim spor,ovo je ipak vedrija tema...

Malo me nervira ta tendencija da se kopa po KP(i drugim sajtovima) i da se na "msice"vade oglasi koji treba da se bacaju na "stub srama"...Ipak, tamo neki "Milovan"zeli da proda tu svoju muku i da zaradi neki dinar i ne radi se uvek,po pravilu,o nekom spekulantu i prevarantu...Odmah da kazem da gitara nije moja ili nekog mog prijatelja.Ova gitara se valja dosta dugo na oglasima a verovatno ce tako i ostati ako se cena ne koriguje...Iz tvog odgovora nije sasvim jasno da li je ovo nekad bila tvoja gitara ili imas istu,pa si je nesto preradio..?Ono sto ja hocu da kazem je da se kod tih Hondo gitara nikada ne zna...Bas kad pomislis da je sperka a ono prvoklasni alder i obrnuto...Do sada mi je proslo kroz ruke nekoliko takvih gitara i mogu ti reci da se desavalo da dve gitare koje vanjski izgledaju sasvim jednako nemaju nista drugo zajednickog u sebi...Jedna je od prvoklasnog drveta,stabilnm hardverom,odlicnim finisem,DiMarzio pikapovima(dosta modela je izlazilo fabricki sa DiMarziom),itd.Druge,pak,sa sperkom(ne mislim da je to bas uvek mana),bezveze pikapovima i budjavim hardverom...Sve zavisi gde je pravljena,kada je pravljena itd.Zato imas ono Hondo i Hondo II....Neke su radjene u Japanu,neke u Koreji a imam informaciju da su neko vreme pravljene i u Americi!?Zato je i dijapazon cena veoma veliki.Ali da se ne lazemo i naj skuplji Hondo nikada nece biti vrhunska gitara,kao i mnoge druge gitare pravljene nekada (i sada) u Aziji...
P.S. Sad videh da se covek koji prodaje gitaru zove Mile...