Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
mislim_stvarno wrote:Ovako potpuno je sve jedno da li ce neko da ti kaze uzmi behringer tube overdrive, marshall guvnor ili metalzone...
Stvarno, šta bi falilo da neko ko vežba gitaru u kućnim uslovima, na nekom "sobnom" pojačalu, tranzistorcu u 99% slučajeva, ... kupi Behringer pedale? Za tih 100€ ima da kupi ceo set, "petardu" da popuni pedalboard, i imaće više zvučnih mogućnosti od mnogih "muzičara" sa ovog foruma.mislim_stvarno wrote: Ovako potpuno je sve jedno da li ce neko da ti kaze uzmi behringer ...
Trzo ... svaka ti je ka' Njegoseva ...Trzalica wrote:Stvarno, šta bi falilo da neko ko vežba gitaru u kućnim uslovima, na nekom "sobnom" pojačalu, tranzistorcu u 99% slučajeva, ... kupi Behringer pedale? Za tih 100€ ima da kupi ceo set, "petardu" da popuni pedalboard, i imaće više zvučnih mogućnosti od mnogih "muzičara" sa ovog foruma.mislim_stvarno wrote: Ovako potpuno je sve jedno da li ce neko da ti kaze uzmi behringer ...Da nabavi recimo, Distortion, Chorus, Delay, to lepo spakuje sa HellBabe Wah-om u nizu ... šta mu treba dalje? Neki Overdrive možda da se poigra kada skupi još 20€ pride ... Naučiće da svira, da koristi efekte, kasnije kada stane na binu ispred Stones-a, može da se iživljava i kupuje "boutique" pedale i da ga ovaj set košta 1000€ umesto 100€!
ne fali nista. ja i svirke sviram na marshalu tranzistorcu sa behringer wahom i diy od pedalom. I kao sto si rekao za mlade i neiskusne, i generalno one koji nemaju preterano prefinjeno uvo (ili su to umisliliTrzalica wrote:Stvarno, šta bi falilo da neko ko vežba gitaru u kućnim uslovima, na nekom "sobnom" pojačalu, tranzistorcu u 99% slučajeva, ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest